Korfbalvereniging
De Vinken

Zomertrainingen voor de A-jeugd en senioren


Zomertrainingen voor de A-jeugd en senioren
Zomertrainingen voor de A-jeugd en senioren
Het seizoen zit er weer op, maar voor de liefhebbers die komend seizoen in de A of Senioren spelen en hun conditie op peil willen houden en om er aan het begin van het seizoen weer topfit bij te lopen, zijn er net zoals de afgelopen jaren weer zomertraining.

Dit jaar zijn er in totaal zes zomertrainingen, die allemaal worden gegeven door oud leden/huidige leden van de vereniging. De zomertrainingen vinden plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur op de volgende woensdagen:

26 Juni: Johan Kroon
Wel bekend bij De Vinken; geeft al vele jaren trainen en heeft de nodige wedstrijden in ons vlaggenschip gespeeld. Hij vindt het vooral erg leuk om ook andere dingen dan korfbal te doen tijdens trainen. Dus heb jij zin om toch lekker een uur te bewegen en niet alleen maar te korfballen, kom dan zeker naar deze training. (uit betrouwbare bron is vernomen dat de Vinkenfit, het onderdeel wat gegeven gaat worden, erg leuk vond)

3 Juli: Hans van Dasler
Hans heeft vele jaren bij De Vinken gespeeld op een verdienstelijk niveau. Ook heeft Hans bij Blauw-Wit Amsterdam gespeeld. Hans heeft ons vlaggenschip regelmatig in nood bijgestaan door als interimcoach zijn opwachting te maken. Wij zijn erg blij met Hans, die een zomertraining wil komen verzorgen.

10 Juli: Kelvin Hoogeboom
Kelvin heeft enkele jaren trainen gegeven aan diverse teams. Natuurlijk kennen velen Kelvin ook als speler van het eerste; daarin is hij zeer verdienstelijk geweest met zijn 453 treffers. Als voorzitter kon hij natuurlijk niet achter blijven in dit illustere rijtje zomertrainers. Wij hebben hem bereid gevonden om een zomertraining te verzorgen.

17 Juli: Robin van der Vliet
De achternaam zegt het al, Robin is een echte Vink in hart en nieren en helemaal gek op de sport. Robin heeft dan ook niet voor niets op haar nog jonge leeftijd al een mooie loopbaan achter haar naam. Van de top jeugdopleiding van korfbalvereniging De Vinken schopt ze het tot de selectie van Tempo uit Alphen aan den Rijn. En hopelijk kunnen wij haar ook nog eens bewonderen terug bij ons in de selectie. Wij zijn ook erg blij met Robin die graag een zomertraining komt verzorgen.

24 juli geen zomertraining i.v.m. kamp.

31 Juli: Jasper van Peursem
Deze trainer is bij de club bekend, aangezien hij enkele jaren geleden het tweede onder zijn hoede heeft gehad. Hij is de afgelopen jaren actief geweest als hoofdtrainer bij Thor uit Harmelen. Aankomend seizoen staat er een nieuwe uitdaging voor hem te wachten: hij gaat aan de slag als trainer bij EKVA uit Almere. Wij zijn erg blij dat hij dit jaar weer een zomertraining wil komen verzorgen.

7 augustus geen zomertraining aangezien het veld niet beschikbaar is

14 Augustus: Sabrina Kooijman
Na jaren bij De Vinken te hebben gespeeld is Sabrina gaan korfballen bij SDO Kamerik. Hier heeft ze vele jaren in de hoofdmacht gespeeld, op zeer hoog niveau. Nu is zij alweer even gestopt als speelster en is zij actief als trainer bij ESDO (concurrent volgend jaar van het vlaggenschip). Wij zijn weer erg blij dat ze net als vorig jaar een training wil komen verzorgen.

Kortom: een illuster gezelschap, een mooie uitdaging voor al onze actieve spelers en speelsters: tot ziens bij de zomertrainingen!

19-06-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors