• Zaterdag 31 oktober: verkoop Vinkeveen-agenda in het dorp

  26 okt 2020
 • De Vinkeveen-agenda is inmiddels een begrip voor (oud) inwoners van Vinkeveen/Waverveen. Ook dit jaar is het weer gelukt een mooi boekje samen te stellen met ruim twintig verhalen over Vinkeveen uit vroegere jaren.

  Elk jaar organiseert De Vinken een verkoopdag en gaan we met de hele vereniging het dorp in om de agenda huis-aan-huis te verkopen. Dat gaat vanwege de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar helaas niet lukken. Maar, niet getreurd, want het agendaboekje is eenvoudig online te bestellen via de bestelpagina op de website.

  Vul het formulier in, kies een betaalmethode en wij zorgen ervoor dat je het gewenste aantal agendaboekjes Vinkeveen 2021 snel in huis hebt!

  Zaterdag 31 oktober: verkooppunten in het dorp

  Op zaterdag 31 oktober a.s. is de agenda ook op diverse centrale punten in het dorp te koop. Van 09.00 tot 14.00 uur staan enthousiaste Vinkenleden klaar in en om een aantal drukbezochte winkels, je kunt ons niet missen!

  Heb jij je nog niet opgegeven om een uurtje te helpen bij de verkoop? Doe dat dan snel!
  Meld je aan bij Kelvin of Eric, of stuur een mailtje naar Brenda via externezaken@de-vinken.nl

  Een echt hebbedingetje

  De agenda voor 2021 is meer dan een alleen een agenda. Het is zeer fraai boekje, met beelden van Vinkeveen en Waverveen. De unieke combinatie van oud en nieuw maakt het voor mensen die iets met Vinkeveen hebben een echt hebbedingetje. Want welk dorp heeft er nu een eigen agenda? Daarom is het ook al jaren een leuk en origineel cadeau voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in.