Korfbalvereniging
De Vinken

Zaaldiensten


Zaaldiensten
Zaaldiensten
Hieronder vinden jullie het zaalwachtschema voor alle thuiswedstrijden, die voor de kerst worden gespeeld. Soms overlappen tijden van de zaalwacht met de eigen speeltijden en wordt de teams gevraagd om zelf een vervangende zaalwacht voor dat moment te regelen.

Zoals hierin te zien is, zijn zoals gebruikelijk de A1 & de senioren hiervoor ingedeeld. In het schema voor na de kerst zullen ook de jeugdteams, van de F t/m B, ingedeeld worden.
Zaalwacht zijn is een belangrijke taak tijdens de zaalcompetitie en een leuke bijkomstigheid is dat je wedstrijden ziet van teams waar je gewoonlijk niet (vaak) komt kijken.

Ouders betrokken


We vragen vanaf na de kerst ook jeugdleden om mee te draaien in het schema, opdat zij zo ook kennismaken met dit cruciale onderdeel van onze zaalcompetitie en we hiermee de andere teams iets ontlasten.

Spelers van de B t/m de Senioren kunnen zelf zaalwacht zijn, maar bij F t/m C teams is het belangrijk dat er altijd een ouder aanwezig is.

Het is dan ook handig/wenselijk dat ieder team, als het schema bekend is, een indeling maakt welke kinderen en welke ouder(s) op welke dag de zaalwacht vervullen. Het maken van dit nieuwe zaalwachtschema kost wat tijd, maar volgt zo spoedig mogelijk, zodat iedereen zich hierop voor kan bereiden. Natuurlijk geven we ook een beschrijving van de taken van de zaalwacht (o.a. scheidsrechters ontvangen, materiaal in de gaten houden en de score & tijd bijhouden).
Voor vragen over de zaalwacht kun je contact opnemen met Emese (emesekroon@gmail.com).
Namens de TC: fijne zaalcompetitie gewenst!

Klik hier voor het overzichtje van de zaaldiensten.29-11-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors