• Winst voor de C1

  16 jan 2020
 • We hebben al een keer tegen ze gespeeld. Toen was het een oefenwedstrijd en toen hadden we gewonnen.

  De vakken:
  * Sofie * Emily
  * Jarne > Nikkie * Indy> Zianna
  * Ilse > Meru * Kate
  * Amber * Jasmijn

  Eerste helft
  We begonnen met de wedstrijd. VZOD mocht beginnen met de bal, maar die hadden al snel balverlies. Dus ging hij naar ons aanvalsvak en toen schoot Jasmijn en die zat er in. Daarna schoot Emily en scoorde 0-2. Vervolgens scoorde VZOD twee keer, het was toen 2-2. Het was dus erg spannend, maar gelukkig scoorde Kate een doelpunt voor ons. Helaas scoorde VZOD weer. Vervolgens maakte VZOD een overtreding, dus kregen we een strafworp. Ilse mocht hem nemen en scoorde. Daarna scoorde Jarne en vlak daarna Jasmijn. Vervolgens scoorde VZOD. Gelukkig scoorde Sofie.

  Het werd het rust: 4-7. We speelden in de eerste heeft erg goed. We hebben ook niet veel tegendoelpunten gekregen.

  Tweede helft
  Gelijk na de rust wisselden we. Nikkie kwam voor Jarne er in. Meru voor Ilse en Zianna voor Indy, omdat ze nog steeds last heeft van haar knie.
  We begonnen niet zo goed na de rust, omdat we er een tegen kregen, maar Jasmijn en Emily maakten het weer goed en scoorden allebei. Daarna scoorde VZOD weer: 6-9. Het ging daarna niet zo best omdat VZOD twee keer achter elkaar scoorde. Dat was dus niet zo best, want ze kwamen nu wel heel dichtbij met de score. Dankzij Emily en Nikkie werd het weer drie punten verschil 8-11. De tweede helft ging moeizamer dan de eerste helft. De eindstand was 8-11.