• Winnaars jeugdschutteren 2024

    17 jun 2024
  • Op woensdag 12 juni was het weer tijd voor de afsluiting van het seizoen voor onze jeugdleden: het jeugdschuttertoernooi! Het weer viel dit jaar een beetje tegen, de wind was goed aanwezig, maar de opkomst was goed en de focus aanwezig! Wie ging er dit jaar met de beker vandoor?!

    Om 18.00 begonnen de F, E, & D teams aan hun wedstrijdjes en de spanning zat er al snel in. Bijna iedereen wist onderweg de nodige punten bij elkaar te spelen, maar de winst was alleen voor de topschutters van dit seizoen weggelegd. Keo sleepte bij de F zijn tweede schutterstitel in de wacht, terwijl Arthur dit jaar bij de E de prijs mee naar huis mocht nemen. Bij de D trok Stan na een spannende finale tegen Indy aan het langste eind en ontving de beker!

    Na het nodige ombouwwerk begonnen de C teams om 19.30 aan hun toernooi. Eerst speelde de drie C teams binnen hun team de voorronde wedstrijden, waarna de finalerondes gespeelt werden. Isabel, Amber en Fiene streden in een onderlinge competitie om de winst. Hoewel alle drie de dames punten wisten te behalen in deze ronde was het Fiene die de beker dit jaar omhoog kon houden!

    Alle winnaars: gefeliciteerd! We hebben weer genoten van jullie inzet en enthousiasme dit jaar en hopen jullie allemaal weer terug te zien bij de seizoenstart in augustus. Fijne zomer!