• Vinkeveen Agenda 2022: bestel 'm hier!

  6 nov 2021
 • Net als de afgelopen jaren heeft korfbalvereniging De Vinken - in samenwerking met Pijl 14 grafisch ontwerp - een uniek agendaboekje samengesteld. Het is wederom een zeer fraai boekje met beelden en luchtige verhalen over Vinkeveen zoals het vroeger was en beelden van Vinkeveen en omgeving zoals het nu is.

  Voor veel mensen herkenbaar, voor anderen juist een aansporing om na te denken waar dat toch precies geweest zou moeten zijn. De foto's worden vergezeld door verhalen uit de ‘oude doos’. 

  Kortom, een collector’s item. Voor huidige inwoners van Vinkeveen/Waverveen, maar ook voor oud-Vinkeveners/Waverveners (tip: familie die niet meer in Vinkeveen woont). De agenda kost € 9,50.
  Geen geld voor zo’n fraai hebbedingetje of origineel cadeautje.

  Nieuwsgierig?
  Nieuwsgierig hoe het boekje er ongeveer uitziet? Neem hieronder een kijkje. Klik op een afbeelding en 'loop' door de pagina's.

  Verkoopdag: zaterdag 6 november a.s.
  Op zaterdag 6 november a.s. trekt De Vinken het dorp in om de agenda te verkopen. In een groot deel van Vinkeveen verkopen we huis-aan-huis, daarnaast staan we ook in de omgeving van de Albert Heijn met een verkoopstand. 

  Bestel online
  De Vinkeveen Agenda 2022 is ook eenvoudig online te bestellen via onderstaande link.
  Op de speciale bestelsite kun je ook meteen je verzameling compleet maken en eerdere edities aanschaffen!

  > BESTEL DE VINKEVEEN AGENDA 2022 HIER