• Vinkenkamp 2023

  23 mei 2023
 • De Vinken proudly presents:

  "One of the better things of life!"
  Vinkenkamp 2023: 8 t/m 15 juli in Amersfoort.

  Als je het afgelopen jaar in de A-, B- of C-jeugd hebt gespeeld of geboren bent in 2011, mag je met dit kamp mee!

  "Relax, be happy and let the good times flow!!"

  Vul snel het formulier op de website in om je vandaag nog op te geven en je plaatsje reserveren voor één van de mooiste dingen in het leven.

 • Mag ik mee op dit fantastische kamp?

  Als je het afgelopen jaar hebt gespeeld in de A-, B- of C-jeugd hebt gespeeld mag je met dit kamp mee. Daarnaast mag iedereen mee die geboren is in 2011 ook mee dit jaar, twijfel je of jij ook mee mag, neem dan even contact op met Jelle Mul. Wil je mee op kamp vul dan zo snel mogelijk het online opgaveformulier in

  Eerste keer op kamp
  Wanneer je voor het eerst mee op kamp gaat krijg je thuis eerst een bezoekje van de leiding. Twee personen van de kampstaf praten dan met jou en met je ouders/verzorgers over alle dingen die bij het kamp komen kijken. Als je vragen hebt kun je ze dan stellen. Ben je al eens eerder op kamp geweest, maar heb je toch vragen dan kun je altijd contact op nemen met Jelle Mul (tel 06-36592208).

  Kampgeld
  Helaas zijn er aan het kamp ook kosten verbonden. Het kampgeld is dit jaar vastgesteld op €160,- per persoon. Dit bedrag Wij verzoeken een ieder om bij deelname van het kamp het kampgeld zo spoedig mogelijk, over te maken op:

  IBAN NL93 INGB 0001 8517 25
  Ten name van: Kv de Vinken
  Ovv: Kampgeld 2023 (naam kind(eren))

  Indien de kosten van het kamp een drempel zijn, kan hiervoor in onderling overleg een betalingsregeling voor worden bedacht. Neem hiervoor contact op met Jelle of Mark

  Wij verwachten jullie voldoende geïnformeerd te hebben. 

  Zijn er toch nog vragen over de betaling, dan kunt u contact opnemen met Jelle.

  Met vriendelijke groet,
  De lieve leiding

 • Opgaveformulier Vinkenkamp 2023