• Vinkenkamp 2021!

  3 jun 2021
 • (onder voorbehoud coronaperikelen)

  De Vinken proudly presents: "One of the better things of life!"
  Vinkenkamp 2021: 17 t/m 24 juli in Bladel.
  Als je in de afgelopen seizoen of het seizoen daarvoor in de A-, B- of C-jeugd hebt gespeeld mag je met dit kamp mee!


  Helaas hebben we nog steeds te maken met corona-maatregelen. Hierdoor kunnen we nog niet garanderen dat kamp dit jaar kan doorgaan. Wij hebben goede hoop gezien de huidige ontwikkelingen en zijn dus ook druk bezig met de voorbereidingen.

  Mag ik mee op dit fantastische kamp?
  Als je het afgelopen seizoen of het seizoen daarvoor hebt gespeeld in de A-, B- of C-jeugd mag je met dit kamp mee. Wil je mee op kamp vul dan zo snel mogelijk het opgaveformulier in op de website (uiterlijk 11 juni). We snappen dat er ook vanuit ouders mogelijk twijfels omtrent de corona situatie. In het formulier zit de mogelijkheid om vragen en opmerkingen toe te voegen. Eventuele vragen kunnen ook worden gemaild naar muljelle@gmail.com

  Eerste keer op kamp
  Wanneer je voor het eerst mee op kamp gaat krijg je thuis eerst een bezoekje van de leiding. Twee personen van de kampstaf praten dan met jou en met je ouders/verzorgers over alle dingen die bij het kamp komen kijken. Als je vragen hebt kun je ze dan stellen. Ben je al eens eerder op kamp geweest, maar heb je toch vragen dan kun je altijd contact op nemen met Jelle Mul (muljelle@gmail.com)

  Kampgeld
  Helaas zijn er aan het kamp ook kosten verbonden. Het kampgeld is dit jaar vastgesteld op €140,- per persoon. De betaling hiervan volgt in een later stadium, wanneer er meer zekerheid is.

  Geef je dus snel op! Wij verwachten jullie voldoende geïnformeerd te hebben. 

  Met vriendelijke groet,
  De lieve leiding

 • Opgaveformulier Vinkenkamp 2021