• Verslag selectieweekend

  23 nov 2022
 • Vrijdagavond 11 november begon het langverwachte selectieweekend in de kantine.

  We begonnen de vrijdagavond met een spel: het moordiner, ook wel het familiediner genoemd. Vanaf 18.30 kwam iedereen binnen druppelen in zijn of haar ‘rol’ en begon het spel gelijk, want iedereen was al weken aan het uitvogelen wie zijn of haar zus/broer/moeder/vader was. Het familiediner kon beginnen! Na lang borrelen, eten (hamburgers van Rutger!) en discussies moest iedereen een moordenaar aanwijzen. Uiteindelijk bleken Monique en Bente de moordenaars te zijn, maar een enkeling had dit goed geraden! Hierna ging de muziek wat harder en werden er nog een paar (en wat meer) drankjes gedronken. 

  Zaterdagochtend gingen we op pad naar Den Haag om eerst oefenwedstrijden te spelen bij HVK Achilles. De één wat fitter dan de ander. We gingen spelen tegen een oude bekende van coach Amel, want die heeft hier 4 jaar gespeeld, super dat dit geregeld kon worden! In een grote sporthal werden er drie mooie, fanatieke en sportieve wedstrijden gespeeld. Daarna was het tijd om naar de Stayokay in Den Haag te gaan om vervolgens met zijn allen wat te gaan eten. Er werd afgesloten in Club Rootz met dansjes, drankjes en heeeeel veel gezelligheid. 

  Zondag nog een ontbijtje in het zonnetje buiten, daarna ging iedereen op naar huis en om op de bank te ploffen. 

  Het was een heel geslaagd weekend en voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gezelligheid! 10 December staat het volgende selectie uitje alweer gepland, dus je bent nog niet van ons af!

  Liefs,
  De activiteitencommissie ‘De smeerberen’