• Verloren van Midlandia

23 jan 2023
  • De wedstrijd was zaterdag op 21 januari thuis in de Boei tegen Midlandia C1.
    We begonnen enthousiast om 1 uur aan de wedstrijd maar uiteindelijk stond het in de derde minuut al 0-1 tegen met een doorloopbal. En toen werd het al gauw weer 0-2 ook een doorloopbal.

Maar daar kwam Maud en die scoorde een doorloopbal tegen Midlandia 1-3. Maar vervolgens maakte Midlandia de 1-3 met een doorloopbal. We kwamen wat terug en gingen beter spelen en miste helaas een aantal schoten. Midlandia kwam weer aan met een afstandsschot waardoor het 1-4 werd. Vlak daarna kwam ook de 1-5 afstandsschot. En toen ook een doorloopbal tegen 1-6. De eerste helft eindigde met een afstandsschot 1-7.

De tweede helft kwamen er ook weer wat doelpuntjes bij, dit was alleen wel het meeste bij de tegenpartij. De eerste in de tweede helft was een afstandsschot 1-8 en daarna werd het alweer snel 1-9 maar toen scoorde de Vinken 2-9 dit kwam door de allerbeste legendarische Daan met z’n afstandsschot.

Toen kwam daarna gelijk de beste doorloopbal maakster van de C1 Maud met de 3-9. De bal werd wel goed aangegeven door Jayden. Helaas komt daarna gelijk weer de 3-10 ondanks dat we heel goed aan het verdedigen waren scoorde ze toch weer met een doorloopbal en daar snel achter aan kwamen de 3-11 en de 3-12 doorloopballen.

En toen de enige echte Jayden een van de sterkste van het team scoorde een afstandsschot en de wedstrijd eindigde hierdoor met 4-12.

Helaas hebben we verloren maar de volgende keer doen we het weer beter.