• Verkoopdag Vinkeveen agenda: 6 november

  24 okt 2021
 • Net als voorgaande jaren heeft De Vinken - in samenwerking met Pijl 14 grafisch ontwerp - een mooi agendaboekje samengesteld. Vorig jaar verliep de verkoop vanwege corona anders, dit jaar pakken we de traditie weer op en gaan we weer met z’n allen huis-aan-huis agenda’s verkopen. Dat gaan we doen op zaterdag 6 november a.s. vanaf 9.30 uur.

  Wat verkopen we precies?

  Eigenlijk verkopen we veel meer dan alleen een agenda. Het is een zeer fraai boekje met foto's van Vinkeveen en Waverveen. Daarnaast is het een boek met beelden van vroeger. Voor veel mensen herkenbaar, voor anderen juist een aansporing om na te denken waar dat toch precies geweest zou moeten zijn. In het boekje staan mooie verhalen uit de ‘oude doos’.

  Kortom, een collector’s item! Voor huidige inwoners van Vinkeveen/Waverveen, maar ook voor oud-Vinkeveners/Waverveners (tip bijvoorbeeld ook familie die niet meer in Vinkeveen woont).

  De agenda kost slechts € 9,50. Geen geld voor zo’n fraai boekwerkje / cadeautje / hebbedingetje!

  De verkoop

  Op zaterdag 6 november gaan we dus deze unieke agenda verkopen. Dat doen we met alle teams! We starten in de kantine, binnenkort krijg je via de Team app te horen hoe laat je wordt verwacht. Bij alle jeugdteams zijn al senioren of trainers ingedeeld om te helpen met de verkoop, een extra handje hulp van ouders is natuurlijk welkom! 

  De indeling en starttijden vind je hier. 

  Naast huis-aan-huis verkoop hebben we ook een vast verkooppunt in de omgeving van de Albert Heijn, daarnaast kan de agenda ook weer online besteld worden.

  We kijken uit naar een gezellige en succesvolle verkoop!

 • Ps. Net als vorig jaar kan de agenda ook online besteld worden. Alle infomatie hierover vind je via deze link. Deze kan je uiteraard ook delen met geinteresseerden die de agenda online willen bestellen!

  > DIRECT NAAR DE WEBSHOP? KLIK HIER