• Verkoop agenda Vinkeveen: anders dan anders

  16 okt 2020
 • Vanwege de verder aangescherpte coronamaatregelen hebben we besloten om de huis-aan-huis verkoop van de agenda dit jaar niet door te laten gaan. Dat betekent dat de verkoop grotendeels online zal gebeuren. 
  EN DAARBIJ HEBBEN WIJ JULLIE HULP HARD NODIG.

  De datum van 31 oktober blijft wel staan voor verkoopgerelateerde activiteiten, zoals het rondbrengen van flyers en verkoop op een aantal vaste locaties in Vinkeveen. Daarover volgt later meer info.

  Wat kun je verder doen?

  1. Alle berichten die je op social media ziet over de agenda verkoop DELEN. Jij hebt weer andere vrienden dan een ander.
  2. Natuurlijk zelf een agenda kopen en ook familie en vrienden benaderen of ze een agenda willen kopen.
  3. Als je gevraagd wordt folders te verspreiden, gelijk ja zeggen.
  4. Wil je sowieso folders verspreiden, geef dan een belletje naar 06-27291849 of mail jaco@pijl14.nl.

  Bestellen is heel eenvoudig en kan via https://www.de-vinken.nl/agendaboekje-vinkeveen-2021-informatie-en-bestellen

  Over de agenda

  Eigenlijk verkopen we veel meer dan alleen een agenda. Het is een zeer fraai boekje met beelden van Vinkeveen en Waverveen. Daarnaast is het een boek met beelden van vroeger. Voor veel mensen herkenbaar, voor anderen juist een aansporing om na te denken waar dat toch precies geweest zou moeten zijn. De beelden worden vergezeld door verhalen uit de ‘oude doos’. Vanzelfsprekend kun je dit boekje ook gebruiken als agenda!

  Kortom, een collector’s item. Voor huidige inwoners van Vinkeveen/Waverveen, maar ook voor oud-Vinkeveners/Waverveners (tip: familie die niet meer in Vinkeveen woont).

  De agenda kost € 9,50. Geen geld voor zo’n fraai hebbedingetje.