• Van Keyboard Kamminga tot Website Walter

  29 feb 2020
 • Inmiddels is onze nieuwe website live.
  We nemen hiermee afscheid van de ooit door Walter Kamminga ontworpen Vinkensite.


  Walter, dank je wel!
  Een lange Vinkengeschiedenis kleeft aan onze opper websitebeheerder. Al vanaf zijn jongste jeugd was Walter actief in de korfbalsport, deel uitmakend van legendarische pupillenteams (samen met Arno en Ernst). Uiteindelijk enkele keren een basisplaats in micro 1 (vier keer en goed voor twee scores, naast een invaldoelpunt in veld 1).
  Maar vooral ook actief naast het korfbal.

  Even legendarisch zijn de playback-optredens, alleen of met broer Mient of met vriend Walter of met de Kameulen. Geweldig, hilarisch en onvergetelijk.
  Walter was actief voor de jeugd, binnen het bestuur, in de redactie (had als eerste een emailadres om de kopij aan te leveren), bij het kamp en zoveel meer. Wie herinnert zich niet ‘keyboard Kamminga’ bij de thuiswedstrijden in de zaal!!??

  Met Monique vormde hij een verhuizend stel; eerst Cuilensmeer, later naar Wilnis en sinds 2002 in het ‘verre Oosten’. Maar ook vanaf daar nog altijd actief en betrokken.

  En sinds april 2007 was hij onze websitebouwer, beheerder en controleur. Twaalf jaar maakten we volop gebruik van deze internetdiensten. Met heel veel plezier.
  Een mailtje naar Walter… kun je dit formulier ontwerpen voor de website? Kun je deze illustratie als poster kwijt op de website? Kun je alle sponsoren een speciale pagina geven? En de standen en de teams en de verslagen en vooral het nieuws!!! Het kon allemaal.
  Wat hebben we veel te danken aan deze tomeloze inzet, zo ver op afstand, maar toch heel dichtbij. Gedaan vanuit een stevig, sterk Vinkenhart.
  De Vinken bedankt Walter Kamminga voor zijn waardevolle bijdrage aan het wel en wee van de vereniging.