• Tussenstand wervingsactie

  11 apr 2023
 • Na de voorjaarsvakantie zijn we gestart met een nieuwe ledenwervingsactie. Alle leden kunnen punten verdienen door vrienden en vriendinnen, kennissen, familie of bijvoorbeeld collega’s mee te nemen naar trainen. En daarmee kun je leuke prijzen te winnen!
  We zijn inmiddels een paar weken bezig, dus hoe staat het ervoor? Welk team staat er nu bovenaan? Tijd voor een tussenstand.

  Tussenstand

  Inmiddels hebben er in totaal al 14 vriendinnetjes en 14 vriendjes meegetraind en hebben we zelfs al twee nieuwe leden mogen verwelkomen: Taeke bij de D3 en Eve bij de kangoeroes. Hoe leuk is dat!
  De D3 heeft tot nu de meeste vriendjes & vriendinnetje mee laten trainen en heeft in de tussenstand nu de meeste punten.

 • Maar… de actie loopt nog t/m eind mei. Dus jij kunt nog heel erg je best doen om ook punten te verdienen. En nu we weer lekker buiten trainen, kunnen we gelijk de gezelligheid van onze club bij onze eigen kantine laten zien.

  Komende weken worden er speciale meetrainkaartjes uitgedeeld. Die kun je meegeven aan een vriend/vriendin, collega, neefje, nichtje, etc. Doe mee en win mooie prijzen voor jezelf en/of je team!

  Hoe zat het ook alweer?

  Onze groep met jeugdleden is de afgelopen jaren flink gegroeid. In de D hebben we inmiddels zelfs 3 volle teams! Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! We hebben wel een uitdaging: er worden in verhouding meer nieuwe meiden lid dan jongens. Korfbal is natuurlijk een gemengde sport, dus hoe mooi zou het zijn als de verhouding wat meer in balans komt door er meer jongens bij te krijgen! En niet te vergeten ‘heren’, want in de junioren en senioren is de uitdaging hetzelfde. 

  Dat kunnen we alleen bereiken als we het samen doen. Doe daarom mee aan de nieuwe puntenactie en win vet leuke prijzen! Punten verdien je door iemand mee te nemen naar trainen. Je laat vrienden en vriendinnen, kennissen, familie of bijvoorbeeld collega’s kennismaken met korfbal en De Vinken!
  Extra bonuspunten verdien je als jouw meetrainmaatje ook nog eens lid wordt.

  Download de flyer