• Terugblik activiteiten Nationale Sportweek

  4 okt 2021
 • De afgelopen twee weken vond de Nationale Sportweek plaats, dat betekent dat veel clubs en organisaties hun deuren hebben opengezet. Dat hebben we bij De Vinken ook gedaan door veel jeugdactiviteiten te organiseren. 

  Op zaterdag 17 september werd er afgetrapt met een drukbezochte schoolkorfbalochtend voor kinderen in groep 1, 2 en 3. Maar liefst veertig kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar deden mee aan een gezellige ochtend sport en spel in het thema Disney. Verdeeld in groepjes werden verschillende spelletjes gedaan zoals levend memory, estafette en korfschieten. Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen een mooie, gevulde Vinkentas mee. Hoe leuk dat een aantal kinderen inmiddels ook heeft meegedaan bij de Kangoeroes!

  In het vervolg van de Nationale Sportweek hebben alle pupillenteams een speciale Vriendentrainingen gehad, waarvoor alle jeugdleden vriendjes en vriendinnetjes mochten uitnodigen. Tijdens deze trainingen kunnen vriendjes en vriendinnetjes kennismaken met korfballen en natuurlijk met onze gezellige vereniging. Korfbalspellen werden afgewisseld met leuke gooi- en vangspellen, estafettes en bij de F-jes met Levend Memory.

  Het allerbelangrijkste: er is 2 weken lang met veel plezier gesport! Onderstaand een kleine sfeerimpressie.

  Dank aan Amber van Es voor de foto's van het schoolkorbaltoernooi.