• Team van de Week

  Bij elke zaalcompetitie is het gebruikelijk dat we bij de thuiswedstrijden van het eerste, een “team van de week” hebben. Elk pupillenteam komt een keer aan de beurt.

  Een kwartier voor aanvang van de wedstrijd van het eerste is het team van de week omgekleed in wedstrijdtenue aanwezig. Bijna elke wedstrijd begint om 15.30, dus in de regel is dit om 15.15 uur.

  Voor de kinderen:

  Als je aan de beurt bent is het de bedoeling dat je 15 minuten vantevoren (voordat de wedstrijd van het eerste begint) aanwezig bent. Je hebt dan je korfbaltenue en je zaalschoenen aan. Dan mag je aan je trainer of coach, die er dan ook bij is, vertellen met wie je “op wilt lopen”. Je gaat dan met diegene voor de wedstrijd begint “oplopen” voor de start van de wedstrijd. Jullie worden dan voorgesteld aan het publiek. Daarna ga je met je team de wedstrijd van het eerste bekijken en in de rust mag je met je team schieten op een korf en krijg je iets lekkers, zodat je weer genoeg energie hebt om de tweede helft ook aan te moedigen.

  Veel plezier!

  Mocht een kind verhinderd zijn, geef dat dan zo snel mogelijk aan de trainer/coach door. En als je als trainer of coach verhinderd bent, zorg dan zelf voor vervanging. Geef dit wel even aan Ellen of Monique door, zodat zij weten wie dan het aanspreekpunt is.


  Met vragen kun je terecht bij Monique Kroon of Ellen Stokhof.