• Team van de Week

  Tijdens de zaalcompetitie is het gebruikelijk dat we bij de thuiswedstrijden van het eerste, een “team van de week” hebben. Elk pupillenteam komt een keer aan de beurt.

  Hoe werkt het?

  Als je aan de beurt bent is het de bedoeling dat je 15 minuten voordat de wedstrijd van het eerste begint omgekleed in korfbaltenue en met zaalschoenen aanwezig bent. Dan mag je aan je trainer of coach, die er dan ook bij is, vertellen met wie je “op wilt lopen” voordat de wedstrijd begint. Jullie worden dan voorgesteld aan het publiek. Daarna ga je met je team de wedstrijd van het eerste bekijken en in de rust mag je met je team schieten op een korf en krijg je iets lekkers zodat je weer genoeg energie hebt om ze de tweede helft ook aan te moedigen.

  Voor de kinderen/ouders: Mocht je als kind verhinderd zijn, geef dat dan zo snel mogelijk aan je trainer/ coach door.

  Voor de trainers/begeleiders: Zouden jullie aan ons willen doorgeven welke kinderen aanwezig zijn (voor de omroeper)? En als je als trainer of coach verhinderd bent, wil je dan zelf voor vervanging zorgen en dit even melden aan ons? Ook willen wij de begeleiders vragen om zelf de leiding te nemen bij het verzamelen van de kinderen vóór de wedstrijd en een paal op te zetten in de rust om op te schieten. Dit omdat wij zelf speler/reserve zijn. Dank voor jullie begrip!

  Bij vragen, spreek ons gerust aan.

  Groeten van Jiska Kroon (06-12201390) en Iris den Boer (06-57677638)