Korfbalvereniging
De Vinken

Te laat gescoord


Te laat gescoord
Te laat gescoord
Tegen de medekoploper Vriendenschaar is ons eerste te laat tot scoren gekomen. Een snelle 0-5 achterstand kon hierdoor niet meer volledig teniet gedaan worden. Uiteindelijk gingen de punten via een 11-15 overwinning mee naar Bodegraven.

Voordat ons Suiteteam het door had waren de bezoekers uit Bodegraven bijna onherstelbaar ver weggelopen: 0-5 binnen twaalf minuten. Het herstel kwam een beetje te laat op gang. Teveel kansen werden gemist, waaronder later nog twee strafworpen. Tot aan de rust liepen we achter de feiten aan. Ondanks scores van Annick (2x), Dorien, Roos en Rutger moest De Vinken met een 5-10 achterstand gaan rusten.
In de tweede helft werd het nog wel erg spannend. Langzaam maar zeker kregen de volgelingen van Dirk grip op de wedstrijd. Dirk zette al zijn wissels in en deze tactische ingrepen maakten dat tien minuten voor tijd het verschil nog maar een doelpunt was: 11-12. Gideon, Annick, Dorien, Rutger, Jelle en Emese verzorgden de resterende Vinkendoelpunten. Het inzetten van reserves Kelvin en de talenten Iris den Boer en Lisette van der Leeden kon echter niet voorkomen dat met een uiterste krachtsinspanning Vriendenschaar de laatste drie scores kon maken: 11-15. “De inzet was prima’, oordeelde Dirk na afloop “ik ben trots op ze.”


17-02-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors