• Super score!

  24 sep 2023
 • We begonnen de wedstrijd met als aanval Fiene, Senna, Niels en Sven, als verdediging Anoek, Maud, Daan en Jayden.
  We kwamen gelijk goed in de wedstrijd want Fiene nam een schot en raakte, 0-1. Niet lang daarna Scoorde Senna ook een schot, 0-2. Er werd van kant gewisseld. Maar we zaten niet stil want Jayden scoorde een schot 0-3. Maud kreeg een strafworp mee en scoorde wat de stand brengt tot 0-4. We wisselde weer van kant en gingen verder. Niels nam een doorloopbal en raakte 0-5. Niels scoorde daarna ook nog een schot 6-0. Weer wisselen van kant. Jayden scoorde een schot 0-7. Snel er na scoorde Anoek een schot 0-8.

  De eerste helft zit erop. Tot nu toe ging het heel goed op naar de 2e helft. AmΓ©lie werd gewisseld met Fiene en Cas voor Jayden.

  De 2e helft begon en Sven scoorde een kansje 0-9. Het duurde daarna even maar toen scoorde Sven weer een kansje 0-10, wisselen van kant. Anoek nam een doorloopbal, Raak! 0-11. Het ging daarna iets minder de tegenstander scoorde een korte kans, kan gebeuren 1-11. Wisselen van kant, Niels scoorde een schot 1-12. Als afsluiter scoorde hij nog een schot 1-13.

  De wedstrijd ging super goed, we hebben veel gescoord we konden de 2e helft misschien nog meer scoren maar dat was niet gelukt. 1-13 is een super stand. We zijn weer blij naar huis gegaan.

  Anoek