• 11 september start de peutertraining: meld je aan!

  3 sep 2021
 • De Vinken start het nieuwe seizoen met een nieuw, vast onderdeel in het programma: de speeltraining voor peuters van 2 tot 4 jaar. Kom jij ook elke maand gezellig bij ons spelen?
  Meld je nu aan voor de aftrap op zaterdagochtend 11 september a.s.

  Is jouw peuter net 4 geworden? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Maar je kunt dan ook al kijkje nemen bij onze Kangoeroe Klup voor 4 tot 6 jaar.

  Wat gaan we doen?

  45 minuten lang doen we verschillende spelletjes, waarbij jouw peuter mag springen, klimmen, balanceren, gooien en vangen. Niet alleen heel leuk, maar ook goed voor de grove motoriek, de oog-hand coรถrdinatie en leren samen spelen.

  De speeltraining wordt geleid door De Vinken, als ouder/verzorger ben je aanwezig om je peuter te begeleiden bij de spelletjes als het misschien een beetje spannend is.

  Meld je aan voor de aftrap op 11 september a.s.

  Op 11 september gaan we van start met een open peutertraining op het sportpark van De Vinken. De training is van 10.00 tot 10.45. Meld je aan via onderstaand formulier, kom kijken en speel met ons mee!

  Vind je het leuk? Dan zien we je volgende keer natuurlijk graag weer terug. Alle data die al zijn ingepland vind je hier. De kalender zal de komende periode nog uitgebreid worden. Er vindt minimaal 1 keer per maand een training plaats, het streven is om dat op korte termijn uit te breiden naar 2 keer maand.

  Om deel te nemen aan de Peuterspeltrainingen kun je een strippenkaart kopen:

  • Strippenkaart 5x trainen              โ‚ฌ 20,00
  • Strippenkaart 10x trainen            โ‚ฌ 35,00

  Natuurlijk kun je de eerste keer vrijblijvend meedoen.

  Meer weten? Neem contact op via jeugdzaken@de-vinken.nl