• Peuters en kleuters

  De Vinken is een vereniging voor jong oud! 

  De jongste kinderen in de peuterleeftijd kunnen bij De Vinken al spelenderwijs sporten. 1 à 2 keer per maand organiseren we een peuter speeltraining voor peuters van 2 tot en 4 jaar. Lees hier meer over de Peuter Speeltraining en de de trainingsdata.

  Net 4 geworden? Dan kun je lid worden van onze superleuke Kangoeroe Klub, voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. De Kangoeroes doen leuke spelletjes en bewegingsvormen, met een kleine knipoog naar het korfballen. De Kangoeroe Klup traint elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur, in sporthal De Boei of op het Vinkenveld. Je bent altijd welkom om vrijblijvend een keertje mee te doen. 

  Meer weten? Neem even contact op via jeugzaken@de-vinken.nl.

 • Jeugdkorfbal

  De Vinken heeft jeugdteams in alle leeftijdsklassen. Pupillen (van 6 tot en met 10 jaar), aspiranten (van 11 tot en met 15 jaar) en junioren (van 16 tot en met 19 jaar). Aangepast aan de leeftijd en het spelniveau bieden we trainingen aan onder het motto ‘voor ieder wat wils’.  Daarnaast staat De Vinken bekend om de vele nevenactiviteiten die voor elke leeftijdsgroep georganiseerd worden, zodat je naast het korfbalplezier ook een hechte vriendenring opbouwt.

  Wil je een keertje meetrainen?
  Wat leuk, je bent van harte welkom. Neem even contact op via jeugdzaken@de-vinken.nl, dan informeren we je over de leeftijdsgroep waar je het beste bij aan kunt sluiten. Natuurlijk mag je ook altijd een keertje mee komen trainen met een vriendje of vriendinnetje.

 • Senioren

  Vanaf 19 jaar spelen onze meiden en jongens, dames en heren, vrouwen en mannen in de verschillende competitieteams van de senioren. Korfbal staat bekend om veel lichaamsbeweging en vooral het gemengde karakter. Het is vanouds de enige teamsport waarin mannen en vrouwen samen competitie spelen.

 • Midweek

  Is sporten in het weekend lastig, bijvoorbeeld door werk of sportende kinderen? Kies dan voor midweekkorfbal. Wedstrijden worden gespeeld in een kleine competitie en zijn meestal op woensdagavond. Naast het spelen de wedstrijden is er ook één keer in de week trainen voor de midweekteams. Bekijk de actuele trainingstijden.

 • KombiFit

  KombiFit is een programma dat is geïntroduceerd door het KNKV.
  De opzet van KombiFit is enerzijds mensen aan het bewegen te houden nadat ze stoppen met de wedstrijdsport en anderzijds om mensen aan het bewegen te krijgen als ze nog geen sport hebben. Het KNKV wil met dit programma een aanzet geven tot sociale en sportieve contacten met een positief effect op de gezondheid. Het bewegingsaanbod is gebaseerd op korfbalvormen, maar ook andere bewegingsvormen zullen aan bod komen.

  Bij onze Vinkenfit groep kom je op een leuke, gezonde manier aan je wekelijkse portie beweging. Dat bewegen belangrijk en gezond is, dat weten we allemaal. Als je aan sporten doet ben je minder vaak ziek en voel je je fitter. Onze Vinkenfit groep geeft je bovendien de kans om op gevarieerde, gezellige en verantwoorde manier binnen de sportvereniging mensen te ontmoeten uit je eigen omgeving.

  De Vinkenfit groep sport elke woensdagavond een uurtje met een gezellige, enthousiaste groep van ongeveer 15 personen in de leeftijd van 40 t/m 80 jaar. Kijk hier voor de actuele trainingstijden.

  Iets voor jou? Neem dan contact op via korfbalfit@de-vinken.nl.