• Kangoeroes

  KangoeroeKlupDe Kangoeroes van De Vinken bieden spelletjes en bewegingsvormen met een knipoog naar het korfbal. Het is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. 

  Elke zaterdagmorgen (in de sporthal van het Dorpshuis of op het Vinkenveld) is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale Kangoeroetraining. Je mag daar altijd vrijblijvend aan meedoen.

   

 • Jeugd korfbal

  De Vinken heeft jeugdteams in alle leeftijdsklassen. Pupillen (van 6 tot en met 10 jaar), aspiranten (van 11 tot en met 15 jaar) en junioren (van 16 tot en met 19 jaar). Aangepast aan de leeftijd en het spelniveau bieden we trainingen aan onder het motto ‘voor ieder wat wils’.  Daarnaast staat De Vinken bekend om de vele nevenactiviteiten die voor elke leeftijdsgroep georganiseerd worden, zodat je naast het korfbalplezier ook een hechte vriendenring opbouwt.

 • Senioren

  Vanaf 19 jaar spelen onze meiden en jongens, dames en heren, vrouwen en mannen in de verschillende competitieteams van de senioren. Korfbal staat bekend om zijn alzijdige lichaamsbeweging en vooral het gemengde karakter. Het is vanouds de enige teamsport waarin mannen en vrouwen tegelijk competitie spelen.

 • Midweek

  Voor diegenen, die het sporten in het weekend een lastige overweging vinden is er ook midweekkorfbal. Veelal op de woensdagavonden, maar heel soms ook op dinsdag of donderdag is er dan een beperkte competitie. Ook voor de midweekteams bieden we een maal in de week een speciale training, ook in de periodes dat er geen competitie is.

 • KombiFit

  KombiFit is een programma dat is geïntroduceerd door het KNKV.
  De opzet van KombiFit is enerzijds mensen aan het bewegen te houden nadat ze stoppen met de wedstrijdsport en anderzijds om mensen aan het bewegen te krijgen als ze nog geen sport hebben. Het KNKV wil met dit programma een aanzet geven tot sociale en sportieve contacten met een positief effect op de gezondheid. Het bewegingsaanbod is gebaseerd op korfbalvormen, maar ook andere bewegingsvormen zullen aan bod komen.

  Onze Fitgroep biedt een leuke, gezonde manier om aan je wekelijkse portie beweging te komen. Dat bewegen belangrijk en gezond is, dat weten we allemaal. Als je aan sporten doet ben je minder vaak ziek en voel je je fitter. KombiFit geeft je bovendien kans om op gevarieerde, gezellige en verantwoorde manier binnen de sportvereniging mensen te ontmoeten uit je eigen omgeving.

  Bij De Vinken zijn we elke woensdagavond met een gezellige, enthousiaste Fitgroep van rond de 15 personen een uurtje aan het sporten, van 20.00 tot 21.00 uur.

  Iets voor jou? Neem dan contact op met Corrie Kroese.