Korfbalvereniging
De Vinken

Sport BSO bij De Vinken


Sport BSO bij De Vinken
Sport BSO bij De Vinken
Vanaf 18 februari 2019 is onze kantine ook een locatie voor de sport BSO Vinken, een samenwerking met kinderopvangorganisatie Kind & Co. Onlangs ondertekenden beide partijen een samenwerkingsovereenkomst. Dit werd gedaan door Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en onze voorzitter Kelvin Hoogeboom.

BSO Vinken is een sport BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. Kinderen kunnen er heerlijk binnen spelen, maar zij zullen voornamelijk buiten spelen en sporten. De activiteiten worden op leeftijd en niveau van de kinderen aangeboden. Hierbij wordt een jaarplanning gevolgd waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen. Op de BSO zijn kinderen van alle scholen in Vinkeveen (Jozefschool, Pijlstaart en Schakel) van harte welkom.

Kind & Co
Kind & Co biedt al 40 jaar kinderopvang in en rondom de provincie Utrecht. In Vinkeveen hebben zij al een BSO naast de Jozefschool. Sport BSO Vinken is daar een mooie aanvulling op. “Sporten bevordert de gezondheid en het sociale aspect. Het is een verantwoorde manier van vrijetijdsbesteding.”, aldus Willemijn Klop.

Onze vereniging is een begrip in Vinkeveen en staat bekend als zeer actief en creatief. Naast het korfballen organiseren we veel activiteiten voor diverse leeftijdscategorieën: van een Disneyspeldag voor de jongste leden tot een culinaire verrassingstocht of een echte Vinken-Idols voor de senioren of de oudere jeugd. Korfballen is op zich al leuk, maar dit maakt het allemaal nog gezelliger. Met de gloednieuwe inventaris en ons gezellige buitenterras naast de kunstgrasvelden is dit een toplocatie voor de nieuwe BSO!


Op de foto: Willemijn en Kelvin bekrachtigen de onderlinge samenwerking.10-12-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors