• Online shoppen via SponsorKliks

  Ga je online shoppen? Kijk dan ook eens bij SponsorKliks. Met SponsorKliks kan je zelf een financiΓ«le bijdrage leveren aan De Vinken, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Via SponsorKliks koop je bij dezelfde bekende landelijke webwinkels, het mooie is dat De Vinken bij elke aankoop een percentage ontvangt van het aankoopbedrag. Dat kost jouw geen extra geld. De prijs die je bijvoorbeeld betaalt bij Bol.com via SponsorKliks, is hetzelfde als dat je rechtstreeks bestelt bij Bol.com. Zo zijn er tientallen webwinkels waar je via SponsorKliks kunt bestellen. Een makkelijke manier van sponsoren dus.


  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Vinken ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar De Vinken. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je De Vinken ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Vinken. Voor jou een kleine moeite, voor De Vinken zijn het directe inkomsten. 

 • Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Vinken. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Vinken hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch De Vinken weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Vinken is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Vinken niets op.

  Bezoek de SponsorKliks pagina van De Vinken