Korfbalvereniging
De Vinken

Ons aanbod, uw kansen

Sinds 14 januari 1961 timmert korfbalvereniging De Vinken al aan de weg. Het actief benaderen van de Rondeveense gemeenschap heeft altijd centraal gestaan. Onze activiteiten zijn er op gericht de leden te laten genieten van (sport)activiteiten. De Vinken heeft zo'n 250 leden en naast het spelen van wedstrijden zijn er vaste activiteiten zoals het schutterstoernooi, het minimaximixtoernooi, diverse (jeugd)feestavonden en de jaarlijkse (jeugd)vakantiekampen.

Waarom De Vinken?

Door onze positieve opstelling in de Rondeveense gemeenschap kunt u als ondernemer uw kans grijpen om ’mee te liften’ met onze vereniging. De Vinken is een bekende sportvereniging in De Ronde Venen en het sponsoren van De Vinken zal een positieve invloed uitoefenen op uw onderneming. In ruil voor uw sponsoring geeft De Vinken uw onderneming naamsbekendheid, de associatie met een gezellige, sportieve, sociaal ingestelde vereniging en een rechtstreeks contact met wellicht uw doelgroep.

Ons Aanbod

Een korte opsomming:
 1. Shirtreclame
 2. Bordreclame
 3. Advertentie in het clubblad
 4. Lichtmastreclame
 5. Vlagreclame
 6. Korfreclame
 7. Balsponsoring
 8. Reclame rondom de verschillende activiteiten
 9. Het plaatsen van een logo of een ’link’ op onze website

Uw Kansen

Een korte uitleg van eerdergenoemde punten.

1. Shirtreclame

U kunt één van de senioren- of jeugdteams voorzien van shirtsponsoring. Het logo van uw bedrijf wordt dan op de shirts en, indien gewenst, ook op de trainingspakken afgebeeld. In samenwerking met de lokale pers zal uw onderneming in de wedstrijdverslagen van het betreffende team genoemd worden (de verschijningsfrequentie van de verslagen is afhankelijk van het team dat u sponsort).

De gangbare regel is dat van De Vinken 1 elke wedstrijd een verslag bij de kranten ingeleverd wordt. Voor de overige gesponsorde teams streven we naar drie keer per seizoen, liefst met foto.

Een groot aantal teams wordt op het ogenblik al gesponsord.
Hieronder treft u een overzicht van teams die nog ‘vrij’ zijn:

Senioren 2 € 1000,-
Senioren 3 € 500,-
Senioren 4 en 5 € 350,-
Junioren A2 € 250,-
 • In principe wordt een sponsorovereenkomst aangegaan voor drie jaar. Verlenging van de contractduur is mogelijk. Shirts gaan vaak langer mee. Tegen een lager jaarbedrag kan dan een lager team verder gesponsord worden.
 • Bovenstaande prijzen zijn exclusief de speciale Vinken-shirts. Aantal shirts per team bedraagt ongeveer 12. Eénmalige kosten om de shirts aan te schaffen en te bedrukken - uitgaande van een bedrukking in één kleur - zijn ongeveer € 440,- (ex. BTW)
 • Voor de bedrukking van de shirts kunt u een logo en eventueel tekst aanleveren waarna wij deze op de shirts laten drukken.
 • Het is ook mogelijk om voor een team trainingspakken met opdruk te verzorgen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 65,- per pak (ex. BTW) en een set van 12 pakken kost derhalve ongeveer € 780,-

2. Bordreclame

Als u meer waarde hecht aan een meer permanente (minimaal 3 jaar) vorm van reclame, dan bieden wij u de kans een bord te plaatsen langs ons kunstgrasveld. Gedurende het hele seizoen zal uw onderneming duidelijk aanwezig zijn.

De kosten voor het maken van het bord zijn voor rekening van de sponsor (eenmalig ongeveer € 250,-).
Deze vorm van sponsoring is voor minimaal drie jaar. Afmeting van het bord is 80 x 230 cm. De ‘huur’ van het bord bedraagt € 190,- per jaar.

3. Advertentie in het clubblad

U kunt een pagina - of een gedeelte daarvan - in ons clubblad reserveren voor een advertentie van uw onderneming. Wisselende inhoud is mogelijk tegen een meerprijs.
Ons clubblad (op A4-formaat) verschijnt eens in de twee weken. Totaal zo’n 22 keer per seizoen. De advertentiekosten bedragen per jaar:

1/8 pagina: € 55,-
1/4 pagina: € 80,-
1/2 pagina: € 130,-
1/1 pagina: € 215,-

U kunt uw eigen advertentie aanleveren of wij verzorgen de opmaak voor u.

4. Lichtmastreclame

Langs ons veld staan vier lichtmasten. Rond twee van die masten is het mogelijk bordreclame in een speciale driehoeksvorm te plaatsen.

De kosten voor het maken van de drie borden zijn voor rekening van de sponsor (eenmalig ongeveer € 250,-). Afmeting van de borden zijn 100 x 65 cm.
Deze vorm van sponsoring kent een contractduur van minimaal drie jaar.
Prijs (excl. eerdergenoemde borden): € 500,- per jaar.

5. Vlagreclame

Langs ons veld staan twee vlaggenmasten. Aan één van die twee masten kan uw banier hangen. Tijdens het veldseizoen (augustus-oktober en april-juni) hangen de banieren de gehele periode buiten.
De kosten voor het maken van de banier(en) zijn voor rekening van de sponsor. Deze vorm van sponsoring kent een contractduur van één jaar. Prijs: € 500,- per jaar.

6. Korfreclame

De korven die elke zaterdag gebruikt worden, kunnen voorzien worden van een sticker met uw naam.

Op elke speelzaterdag van ‘s morgens vroeg tot laat in de middag proberen de Vinken-teams hun wedstrijden te winnen en zoveel mogelijk te scoren. Zij ‘mikken’ dan op de korf. Dat kan ook uw korf zijn. Via stickers kunt u uw naam promoten en duidelijk zichtbaar in beeld brengen.  De kosten voor het maken van de (twee) stickers (incl. het aanbrengen op de korven) zijn voor rekening van de sponsor (ongeveer € 320,-).
Deze vorm van sponsoring kent een contractduur van één jaar.
Prijs (excl. eerdergenoemde stickers): € 750,- per jaar.

7. Balsponsoring

U kunt hierbij denken aan het overhandigen van de (door u gesponsorde) bal bij het begin van de wedstrijd van het team van uw keuze. Dit kan het eerste van De Vinken zijn, maar bijvoorbeeld ook het team waar uw kind in speelt.
Deze vorm van sponsoring geldt voor één wedstrijd. Het sponsoren van een bal bij een wedstrijd van het eerste team kost € 50,-. Daarbij wordt uw naam in de lokale pers genoemd bij het verslag van de wedstrijd (daarbij zijn wij natuurlijk wel afhankelijk van de bereidwilligheid van de pers). Ook wordt uw bedrijf in ons clubblad en op de website aangekondigd als balsponsor van de betreffende wedstrijd.

8. Reclame rondom verschillende activiteiten

Elk seizoen organiseert De Vinken een grote variëteit aan activiteiten. Het is natuurlijk mogelijk zo’n activiteit te ‘adopteren’, zoals het schutterstoernooi, het minimaximixtoernooi, de scholendriekamp of het kersttoernooi voor de scholen.
Vanzelfsprekend zijn wij ook bereid om in overleg met u een speciale activiteit te ontwikkelen.

9. Logo of link op onze website

Op onze aantrekkelijke en veelbezochte site kunt u een logo met link naar uw website plaatsen.
Voor slechts € 25,- staat uw logo op de sponsorpagina van de Vinkenwebsite.

Heeft u vragen over bovengenoemde zaken dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met één van de volgende mensen:

Peter Lommers (sponsorzaken)(0297) 21 41 23
Jaco Kroon (communicatie en PR)(0297) 26 10 17
Of mail naarsponsorzaken@de-vinken.nl

Let op: deze versie kan niet als prijsafspraak gelden. Een definitief contract moet een eventuele overeenkomst bevestigen.

« Terug

Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors