• Spannende wedstrijd, helaas net verloren

  24 apr 2024
 • De wedstrijd begon met een vroege voorsprong voor Viko C1, met een doelpunt uit een doorloopbal, waardoor De Vinken C1 direct op achterstand kwam te staan. Maar al snel herpakte de C1 zich en dankzij een strafworp van Maud werd de stand gelijkgetrokken tot 1-1.

  Viko C1 wist opnieuw een voorsprong te nemen met een doelpunt uit een doorloopbal, maar De Vinken C1 liet zich niet uit het veld slaan. Jayden bracht de stand weer gelijk met een mooi schot, waardoor het 2-2 werd.

  Het bleef een gelijk opgaande strijd toen Viko C1 opnieuw de leiding nam met een doelpunt uit een doorloopbal, maar De Vinken C1 wist snel te reageren. Cas scoorde een punt met een mooi schot, waardoor het weer gelijk stond op 3-3.

  Voor de rust wist Viko C1 nog eenmaal te scoren met een doelpunt uit een doorloopbal, waardoor De Vinken C1 met een kleine achterstand de rust inging, met een stand van 4-3 in het voordeel van Viko C1.

  Na de rust waren Anoek en Niels erin gezet voor AmΓ©lie en Daan, ze hadden goed gespeeld.

  Na de rust begon De Vinken C1 sterk en Jayden bracht de stand weer gelijk met een schot, waardoor het 4-4 werd. Maar Viko C1 liet zich niet zomaar voorbijstreven en nam opnieuw de leiding met een doelpunt uit een korte kans, waardoor De Vinken C1 weer op achterstand kwam te staan met 4-5.

  De Vinken C1 gaf niet op en Maud bracht opnieuw de bal in het mandje met een mooi schot, waardoor het weer gelijk stond op 5-5. Maar Viko C1 was vastberaden en nam opnieuw de leiding met een schot, waardoor De Vinken C1 weer tegen een achterstand aankeek met 5-6.

  De spanning bleef hoog, maar De Vinken C1 wist stand te houden. Fiene schoot vanaf de lange lijn raak, waardoor De Vinken C1 weer op gelijke hoogte kwam met Viko C1, met een stand van 6-6.

  Maar Viko C1 bleef druk uitoefenen en nam opnieuw de leiding met een doelpunt uit een doorloopbal, waardoor De Vinken C1 weer op achterstand kwam te staan met 6-7.

  Met nog enkele minuten op de klok bleef De Vinken C1 knokken en dat resulteerde in een strafworp, benut door Maud, waardoor de stand weer gelijk werd op 7-7.

  Het werd een zenuwslopende eindfase toen Niels De Vinken C1 op voorsprong zette met een schot, waardoor het 8-7 werd. Maar Viko C1 gaf niet op en wist opnieuw gelijk te maken met een doelpunt uit een doorloopbal, waardoor de stand weer gelijk was op 8-8.

  Viko C1 wist nog eenmaal te scoren met een schot, waardoor De Vinken C1 helaas met een eindstand van 8-9 in het voordeel van Viko C1.

  Maud Verlaan.