• Verkoopdag 10e editie Vinkeveen agenda

  26 okt 2023
 • De nieuwe Vinkeveen agenda ligt klaar voor de verkoop. Een hele speciale dit keer. Het is niet alleen de jubileumuitgave, deze 10e editie is ook de allerlaatste Vinkeveen agenda die wordt uitgegeven.

  Zoals al aangekondigd gaan we op zaterdag 4 november a.s. voor de laatste keer met de hele vereniging op pad om zoveel mogelijk agenda's te verkopen. Net als voorgaande jaren gaat de jeugd samen met senioren en hulp van ouders 's ochtends de wijken in. We verzamelen in de kantine, de starttijd en de indeling van wijken waar de teams gaan lopen vind je hier in het indelingsschema. Bekijk even goed hoe laat je aanwezig moet zijn.

  We hopen er weer een mooie verkoopdag van te maken. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we met een recordverkoop afsluiten. 

  Helpen? Heel graag!

  Wil je actief meehelpen met verkopen? Heel graag!
  Om zoveel mogelijk straten te bezoeken hebben we ook zoveel mogelijk handjes nodig. Ben je als Vinkenlid of ouder nog niet ingedeeld maar wil je wel meehelpen met de verkoop, laat het weten aan Brenda, Mariska of Eric, of stuur een mailtje naar externezaken@de-vinken.nl

  Tot volgende week!!

  Bekijk de indeling voor de verkoopdag