• Save the date: 29 mei | Retro Pub&Clubquiz Night De Vinken

  6 mrt 2021
 • Wie had dat verwacht? Een jubileumjaar voor De Vinken in tijden dat Nederland in een lockdown zit vanwege een virus. En dat wij als gezellige club de activiteiten, die we naast het korfballen zelf zo waarderen, moeten missen. Gaan we bij de pakken neerzitten? Nee natuurlijk niet, we schuiven gewoon alle geplande jubileumactiviteiten een jaar op. En daarmee rekken we het feestplezier flink op.

  Dat betekent helaas dat we hebben moeten besluiten dat naast het geplande Oud en Nieuwfeest en het Grote Clubkamp ook de Culinaire Verrassingstocht dit jaar niet door kan gaan. En zo blijven we misschien ook voor de andere geplande activiteiten na de zomer, die bijtijds op touw gezet moeten worden, doorschuiven. Vandaar dat er nu is besloten dat alle feestjes die gepland stonden voor 2021, doorgeschoven worden naar 2022. 61 jaar De Vinken is toch ook een goede reden voor een feestelijke jaar!

 • We hebben in januari een online knalfuif neer weten te zetten. Super trots zijn we op dat resultaat en op iedereen die daaraan heeft bijgedragen en daarbij aanwezig was. Saamhorigheid, gezelligheid, gekkigheid, mooie terugblikken, leuke spelletjes, te gekke beelden; kortom een avond om niet snel te vergeten. Bij deze willen we graag nogmaals van de gelegenheid gebruik maken om de sponsors van de bingocadeaus te bedanken: Poelier de Haan, Jumbo Vinkeveen, Koeleman Elektro en De Zwart dranken & delicatessen bedankt! Ook zijn we blij met De Vinken jubileumvlag die Rein Kroon en Laure Montanus ons namens de gemeente virtueel hebben overhandigd. 

  Aangezien het een groot succes was, hebben we besloten om nogmaals een online event neer te zetten:

  Save the date!
  Zaterdag 29 mei 2021: Retro Pub&Clubquiz Night De Vinken

  Een avond vol gezelligheid, leuke, gekke en hippe vragen afgewisseld met terugblikken van 60 jaar De Vinken met fotoโ€™s, verhalen en retro quizvragen. De organisatie is net gestart, dus we kunnen er nog niet veel over vertellen. Uiteraard geloven we er in dat het weer een geslaagd event wordt. We hopen ook nu weer huidige leden, maar ook oud-leden te kunnen aanmoedigen om deel te nemen. Het is met name bedoeld voor de volwassenen onder ons, want onze jeugd treft elkaar inmiddels gelukkig weer op het veld. De โ€˜oudereโ€™ generatie moet nog even geduld hebben en kunnen we op deze manier aan laten haken bij een stukje gezelligheid en gevoel bij ons korfbalcluppie. Kortom: zorg dat je er bij bent en vertel anderen erover!!!

  Deel je verhalen en foto's met de jubileumcommissie

  Heb je nog leuke verhalen over de afgelopen 60 jaar of een foto die echt gedeeld moet worden, dan vragen we je die op te sturen. Dat kan via: jubileumcommissie@de-vinken.nl. Wie weet gebruiken we deze in de volgende editie van het Vinkenblad of tijdens deze quizavond!