• S4 pakt de eerste punten

  6 sep 2020
 • Het is 5 september en de eerste oefenwedstrijd was alweer gespeeld. Vandaag een wedstrijd om de punten, tegen SDO 5 uit Kamerik.

  We missen de dames Wilma, Miranda, Reni en Pauline. Vandaag zijn Isa, Femke en Thera bereid om in te vallen, klasse dames!!!!

  Bij de heren zal er elke week een gastspeler zijn aangezien we maar drie heren hebben. Vandaag is het Coen: ook super aardig dat je altijd maar klaarstaat.

  Je voelt wel dat je een tijd stilgestaan hebt; de energie is niet altijd aanwezig.
  De Vinken komt aan de leiding door een verzilverde kans van Coen, 1-0. SDO komt op gelijke hoogte, maar het is wel al duidelijk dat dit niet het beste SDO is waar we ooit tegen gespeeld hebben.
  Een afstandsschot van onze gastspeelster Femke en de stand is 2-1. Een wegtrekbal van Coen en de stand is weer gelijk: 3-3. De Vinken gaat met een voorsprong rusten en dat was te danken aan een afstandsschot van Frans en een doorloopbal van Femke, 5-3.

  Na rust probeerde het eerste aanvalsvak te scoren, maar vandaag verloopt dat zeer moeizaam. Helaas kon SDO gelijk maken: 5-5. Het tweede aanvalsvak was aanvallend veel beter qua scoren, maar helaas verdedigend niet. Een strafworp van Johan bracht de score weer in het voordeel van De Vinken: 6-5.
  Een afstandsschot van Johan tilde de stand weer naar twee in het voordeel van De Vinken: 7-5.

  Daar gaan we weer: het staat weer gelijk 7-7.
  Maar... daar komen de scores weer van Johan, die een strafworp verzilverde en ook Femke mocht een kansje scoren. Zo was stand 9-7. Eindelijk, maar dan ook eindelijk, scoort het eerste aanvalsvak een doelpunt na het heel vaak geprobeerd te hebben: Thera schiet raak en het is 10-7. Dit is een zeer belangrijk doelpunt, dat ons de eerste twee punten oplevert. Eindstand 10-9

  Alle invallers bedankt!!!!!!!!! Tot een volgende keer !!!!!!