Korfbalvereniging
De Vinken

S3 wint eerste wedstrijd van 2019


S3 wint eerste wedstrijd van 2019
S3 wint eerste wedstrijd van 2019
Na het kansloze verlies van vorige week tegen de aanstaande kampioen Viko 3, stond er zaterdag een wedstrijd op het programma tegen hekkensluiter SDO 5.

We missen vandaag Marco, Coen, Johan en Miranda. Finn en Annemarie zijn de gastspelers.
SDO begint brutaal aan de wedstrijd en ook mede door het slappe spel van De Vinken. Stand 2-0.
We beseffen wel met z'n allen dat er een schepje bovenop moet. Een wegtrekbal van Peter v A en ook wij hebben ons eerste doelpunt, 2-1. Een goeie actie van Jimmy wordt foutief afgestopt en Jimmy mocht zijn strafworp scoren, 2-2. Een doorloopbal die goed aangegeven werd door Pien, bezorgde ons de 2-3 voorsprong, gescoord door Marcel. Niet veel later mocht ook Thera uit een doorloopbal scoren, 2-4.
SDO sneed vaak over het blok heen en af en toe kwamen we daardoor te laat bij onze tegenstander, het gevolg was een 4-4 tussenstand. Marcel maakte zijn tegendoelpunt weer goed door uit een afstandsschot te scoren, 4-5. Ook een wegtrekbal was goed besteed aan: Marcel, 4-6. De goed spelende Vinken konden vaak de aanval kiezen, omdat zij ook sterk stonden af te vangen. In beide vakken ging dat goed en Jimmy schoot raak, 5-7.

RustNa rust gingen we gelijk weer op jacht naar een doelpunt, en dat kwam er ook door een afstandsschot van Marcel, 5-8. Finn en Annemarie kwamen het veld in en de energie spatte van het tweetal. Eerst was het Finn die met een doorloopbal en later met een afstandsschot scoorde: 6-10. Daarna kreeg Annemarie (op wilskracht) ook haar doelpunt, een afstandsschot ging raak, 6-11.
Peter K, de hele wedstrijd zoekend naar een doelpuntje, werd eindelijk beloond met een schotje, 6-12.
We streden voor elke meter en zowel aanvallend als verdedigend stonden we goed. Finn scoorde met een afstandsschot: 7-13. Een kansje van Annemarie ging er ook in en we konden opnieuw juichen, 7-14. Het slotakkoord was voor Finn die een wektrekbal scoorde, 8-15. Prima overwinning!!!!
Finn en Annemarie bedankt voor het willen invallen!!!


21-01-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors