Korfbalvereniging
De Vinken

S3 veel kansen geen punten


S3 veel kansen geen punten
S3 veel kansen geen punten
De eerste zaalwedstrijd voor ons derde. De voorbereiding was erg langdurig ,want we hebben al weken niet gespeeld, van trainen kwam ook niet al te veel en door ziekte en andere veranderingen was de samenstelling ook anders. Een ding was hetzelfde: plezier !!

De eerste wedstrijd was meteen tegen een oude bekende: ESDO 2. Op het veld ook al tegengekomen waarbij de laatste ervaring niet de beste was, met een grote nederlaag gingen we terug naar Vinkeveen. Uit in Kockengen, wel lekker dichtbij maar toch een moeilijke opgave.

Allereerst maar een paar getallen over onze scores:
Marcel benut 3 strafworpen, Frans scoort 1x van afstand en Thera scoort 3x van afstand.
Te zuinig, te weinig, zeker als je kijkt naar de kansen. Ik heb ze helaas niet geturfd, maar zeker in de eerste helft hadden we ESDO bij kunnen houden. Ik zag heel wat schoten van Frans op de rand van de korf (een kunst op zich), maar zag ook diverse kleine kansen vlakbij de korf en zelfs schoten voor open doel misgaan. Veel misschieten zorgt er voor dat je niet wint.

Tja de statistieken van ESDO zijn dan wel iets beter :
Drie strafworpen raak, 8x een afstandsschot van ESDO heer en 4x van een dame, 3x score op andere wijze. Omdat er zo weinig gescoord werd, zijn nog niet alle namen voorbij gekomen van ons derde.
We begonnen met in de:
Aanval: Marcel, Robin (A1), Reni en Miranda
Verdediging: Frans, Jimmy, Thera en Wilma
Tom kwam na de rust in het veld voor Tom, Wilma was enigszins geblesseerd en al gewisseld voor Jet
Op de bank zaten Ria en Vinkenfan.
Al met al op deze zaterdag dus een goede training, de einduitslag 18-7 (bij rust 9-2) in het voordeel van ESDO was duidelijk. We gaan er volgende week opnieuw tegenaan.
Groeten
Vinkenfan


02-12-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors