Korfbalvereniging
De Vinken

S3 speelt leuke veldcompetitie


S3 speelt leuke veldcompetitie
S3 speelt leuke veldcompetitie
De eerste helft veldcompetitie loopt op zijn eind en vandaag staat een kampioenschap op het spel. Willen we dat wel?

We willen niet sterk ingedeeld worden in de zaal en tweede helft veld, dus eigenlijk willen we geen eerste zijn. ESDO 2, onze tegenstander, wil dit wel. Eindelijk kunnen ze kampioen worden en moeten we hun dat dan afnemen?
De spelers/speelsters zijn er klaar voor, bij beide ploegen en ook de scheids heeft er zin in.

Onze aanval kon geen potten breken omdat er een persoonlijke dekking kwam op een Vinkenheer.
We kwamen met 2-0 achter en aanvoerder Johan scoort een strafworp, 2-1. Het tweede aanvalsvak komt steeds beter in hun ritme en Johan scoort later ook een afstandsschot, 5-2. Johan zou de wedstrijd overigens niet uitspelen, want hij moest ook nog bij De Vinken 2 coachen. Het tweede staat er goed voor en Johan heeft al alles bij 3 gespeeld.

We konden af en toe een speldenprikje uitdelen en onze superinvalster van de dag is Manon, ze scoorde een afstandsschot, 6-3. Manon was de enige midweker, die wilde invallen!!! Manon super bedankt!!!!
Een mooi balletje van Marcel, die zag dat Miranda haar dame niet goed stond te verdedigen. Hij gooide hem zo dat Miranda een mooi puntje kon scoren, 6-4. De goed vrijgespeelde Wilma kon een kansje benutten en zo de ruststand op 7-5 brengen.

Rust...... de frustratie mag er best uitkomen maar dan op een positieve manier....
Dat is soms lastig en zeker als je tegen negen tegenstanders speelt.

Na rust kwamen we wel wat beter in de combinaties, maar we konden geen vuist maken. Een doorloopbal met één hand werd gescoord door Marcel, nadat Kees wel een goed blok neerzette, 8-6. De 'negende' was ons niet zo gezind, maar Manon kon wel haar doelpuntje meepakken, 11-7. Een omdraaibal van Marcel ging mooi door de korf, 13-8. Alleen Demi kon nog scoren via een strafworp: 19-9. We gaan lekker de zaal in en we hopen op een leuke poule-indeling.....

Groetjes Opa


14-10-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors