Korfbalvereniging
De Vinken

S1 verspeelt voorsprong


S1 verspeelt voorsprong
S1 verspeelt voorsprong
Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar uit Bodegraven op het programma. Vriendenschaar heeft de eerste twee wedstrijden ook gewonnen, net als ons vlaggenschip.

De Vinken kwam goed uit de startblokken. Na twee doelpunten van Fenne stond het direct 0-2. Via doelpunten van Jelle en Annick (2x) wordt de stand naar 1-5 getild. Vanaf dat moment komt Vriendenschaar beter in de wedstrijd en weet de stand terug te brengen naar 3-5. Langzamerhand werd de ruime voorsprong uit handen gegeven en met de thee was de score gelijk: 8-8.

Na rust kwam De Vinken nog op voorsprong door een doelpunt van Annick, maar vanaf dat moment liep De Vinken achter de feiten aan. Er werd zelf niet meer gescoord en als je zelf niet scoort valt de goal vanzelf aan de andere kant. Halverwege de tweede helft kwam Dorien (na blessureleed van +- 2 maanden) op de plek van Roos en ook Kelvin kwam nog in het veld op de plaats van Gideon. De wissels konden een nederlaag helaas niet voorkomen. Eindstand: 20-14.

Zaterdag a.s. staat de thuiswedstrijd tegen Fortissimo op het programma met de D1 als team van de week! Aanvang: 15:30 uur.11-12-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors