• S1 verslaat Utrechtse studenten

  7 dec 2019
 • In de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar behaalde ons eerste een verdiende overwinning op het bezoekende Hebbes uit Utrecht. Halverwege was het 15-9 en na 60 minuten liet het scorebord een fraaie 24-17 overwinning voor ons Kindermodehuisteam zien.

  750 keer
  Weliswaar kwamen de bezoekers op 0-1 en konden wij pas in de achtste minuut gelijkmaken, daarna was het binnen tien minuten acht keer juichen voor het thuispubliek. Pas op 9-2 kwam de studentenploeg uit Utrecht weer wat op adem. Via 10-4 en 12-8 liep onze hoofdmacht simpel uit naar een 15-9 ruststand. In de eerste helft waren de scores voor ons Suiteteam van Mariska (6x, haar 3-1 was ook haar 750ste doelpunt voor ons vlaggenschip), Rutger (3x), Zoë (2x), Levi (2x), Lisette en Jelle.


  Ook in de tweede helft kwamen we wat langzaam op stoom. Hebbes (dat staat voor ‘haal en bal beweeg en schiet’) kon elk Vinkendoelpunt met een eigen score beantwoorden. Toch kwam de eindoverwinning geen moment in gevaar. Aangemoedigd door het team van de week de E1 lieten Zoë (in een mooie combi met vakgenote Danique), Levi (2x), Rutger (2x), Jelle (2x), Jerom en de ingevallen Emese het thuispubliek nog eens negen keer juichen.
  Door deze overwinning deelt het eerste de koppositie met Luno. Beide concurrenten treffen elkaar op 11 januari 2020 in Vinkeveen. Komende zaterdag speelt S1 uit in Maasdijk tegen de nummer 3 Dijkvogels, het team dat ons in de veldcompetitie de enige verliespartij bezorgde.