• S1 simpel tot winst

    11 feb 2020
  • Afgelopen zaterdag speelde ons eerste thuis tegen het bezoekende Huizen, dat strak onderaan staat in de poule. Zonder al te overheersend te kunnen worden liepen we in de tweede helft toch vrij simpel uit naar een ruime 24-10 eindoverwinning.

    Na het voorstellen van de teams, waarbij met name de jongste Jumbojeugd, onze pupillen F2, in de schijnwerpers stond, schoot ons vlaggenschip vol uit de startblokken. Met name de loepzuivere Rutger nam het eerste kwartier zijn team op sleeptouw door maar liefst vijf maal te scoren. In de eerste helft vielen er ook nog doelpunten via Mariska (2x), Levi en Lisette.

    In de tweede speelhelft sputterden de rode lantaarndragers nog even tegen. Bij 11-6 echter kwam de doelpuntenmachine van ons Kindermodehuisteam vol op stoom. Met name topscorer Levi raakte lekker op schot. Hij zou in de tweede helft nog zes maal scoren. Met de doelpunten van Jerom, ZoΓ« (3x), Lisette en Mariska werd de kloof met de bezoekers steeds groter. Dirk gunde de reserves Finn en Iris ook nog wat speelminuten. Met name Iris maakte hierbij furore door met haar eerste twee schoten evenzoveel maal doel te treffen. Uiteindelijk finishte de thuisploeg op 24-10 en verstevigde hiermee haar derde plaats op de ranglijst. Komende zaterdag spelen S1 een uitwedstrijd op de Uithof in Utrecht tegen het studententeam van Hebbes.