Korfbalvereniging
De Vinken

Ruim 700 agenda’s verkocht


Ruim 700 agenda’s verkocht
Ruim 700 agenda’s verkocht
Dankzij het enthousiasme van onze jeugd, de aanmoedigingen van onze begeleiders, de bereidwilligheid van de aanwezige senioren en het weer dat uiteindelijk toch wel erg meeviel, is de agendaverkoop van afgelopen zaterdag succesvol verlopen.

Wanneer we de gedane bestellingen meerekenen, zijn er inmiddels al ruim 700 agenda’s verkocht.
Vooraf waren de verwachtingen wat ingetogen. In de wandelgangen en de app-groepjes waren er - bij met name de senioren - jammer genoeg diverse afmeldingen en we hadden iets meer moeite met het vinden van adverteerders. Kortom ... het was spannend afgelopen zaterdag. Zou het allemaal wel goed komen? Maar zoals in de inleiding al geschreven staat: de verkoop verliep naar wens.

Rond 12.00 uur waren de meeste teams nog onderweg en dat was een goed teken. Om 13.00 uur was nagenoeg iedereen binnen en kon het tellen beginnen. De exacte opbrengst is nog niet bekend. Wel zijn we uit de kosten en elke agenda die nu verkocht wordt, levert de club extra geld op. Dus bij deze de oproep om de agenda te blijven promoten.

We hebben nog een kleine 150 agenda’s over en die hopen we natuurlijk nog wel te verkopen. Via internet en in de winkel (o.a. The Readshop).
Weet jij nog iemand die een agenda wil hebben, geef dit dan even door aan Jaco Kroon (06 27291849) of bestel de fraaie agenda via www.de-vinken.nl


12-11-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors