Korfbalvereniging
De Vinken

Recordscore voor Annick


Recordscore voor Annick
Recordscore voor Annick
In de uitwedstrijd tegen Fortissimo wist Annick 11 van de 23 doelpunten te scoren. Een recordscore in onze hoofdmacht.

In de doelpuntrijke wedstrijd tussen de middenmoters uit IJsselstein en ons eerste liep het sowieso voor ons Suiteteam naar wens. Vanaf het begin was er een voorsprong en heel af en toe haakte de thuisploeg aan tot een gelijke stand, maar vooral de scoringsdrift van Annick deed Fortissimo definitief de das om: einduitslag 21-23.
"De complimenten zijn voor het hele team", aldus trainer-coach Dirk. Met Finn Kroon als debutant voor de geblesseerde Jelle en Fenne weer voorzichtig terug van haar blessure was het smullen voor de Vinkensupporters. Naast onze topscoorster Annick kwamen ook Jerom (4x), Dorien (3x), Emese, Gideon, Finn, Kelvin en Rutger (allen 1x) tot scoren.
Annick dus totaal elf keer, zes keer in de eerste helft en vijf keer in de tweede speelperiode. De hoogste totaalscore ooit in ons eerste (vorige records waren van Martin en Arjan Kroon, die in één wedstrijd tot 9 scores kwamen). Het hoogste aantal doelpunten in een competitiewedstrijd voor De Vinken staat echter nog altijd op naam van de (toenmalige) pupillen Johan Huizinga en Jeroen de Rooij (12x).
Annick staat dit zaalseizoen inmiddels op 55 doelpunten. Met drie wedstrijden te gaan lijkt het damesrecord in de zaal (57 van Mariska in 2012) een simpele prooi te worden. Dat de 71 van Arjan (in 2000) ook gehaald worden lijkt eveneens nog haalbaar, niets is onmogelijk.

In de ranglijst staat ons eerste nu met tien punten uit elf wedstrijden op de zesde plaats. Volgende week kan het eerste zich veilig spelen in de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze Dubbel Zes:
16 maart om 15.30 uur in de sporthal van het Dorpshuis. Zorg dat je erbij bent!!!!


10-03-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors