Korfbalvereniging
De Vinken

BOEIEND GEVECHT VOOR S3


Na de mooie zege op KVA 5 staat de wedstrijd tegen het hoog aangeslagen Huizen 3 op het programma. De ploegen in de poule ontlopen elkaar niet zo veel, dat betekent dat het niveau vrij hoog is, maar wel erg leuk en interessant.

Tot nu toe is er niet echt een ploeg die beduidend beter is, want we hebben pas twee wedstrijden gespeeld. Het valt op dat Huizen wel wat lengte heeft, en dus word het aanpoten. We hebben vandaag Angela als extra dame. Wilma is er niet en ook Coen moeten we missen. Marco is nog lang geblesseerd en onze vaste notuliste Monique zit weer op de bank.

We beginnen scherp want Marcel scoort van afstand, 1-0. Maar ook Huizen scoort: 1-2. Sonja word foutief afgestopt en Johan benut de strafworp, 2-2. Eigenlijk heersten wij over de wedstrijd en dan is het fijn als het ook in de stand tot uiting komt. Een flitsende actie van Thera en de doorloopbal wordt benut , 3-2. Even later scoort Thera opnieuw en dit keer een kansje, 4-2. Een doorloopbal van Peter v A gaat feilloos door de korf en de stand is 5-3. Opnieuw krijgt Sonja een strafworp mee en Johan scoort 6-5, eigenlijk een kopie van het vorige doelpunt. Johan, die weer ouderwets heerste in zijn vak, zowel aanvallend als verdedigend, knalde ons naar een 7-5 ruststand.

Na rust liepen we meer uit op Huizen.
Invalster Angela schoot van afstand raak en we stonden drie punten los: 8-5. Een geweldige dieptepass van Johan mocht afgerond worden door Jimmy, 9-5. Na goed voorbereidend werk van het hele vak mocht Johan een afstandsschot scoren, 10-6.

Het werd weer spannend omdat wij niet meer scoorden en Huizen dus wel: 10-9. Maar we hielden de controle en dan moeten we maar weer wat gas geven, het was invaller Peter K die van afstand raak schoot, 11-9. Een onreglementaire actie tegen Angela en de strafworp is daar, deze wordt gescoord door Marcel, 12-9. Een onehander van Peter K zorgt voor het slotstuk en we noteren een 13-10 overwinning.
We zijn voorlopig even klaar en we kunnen ons alvast gaan richten op de feestdagen...
Angela bedankt!


Datum toegevoegd: 09-12-18


REAGEER:

Je bent vrij om hieronder je reactie te plaatsen. Je wordt hierbij wel geacht je te houden aan de huisregels.

Naam:
Woonplaats:
E-mail:
Reactie:
CAPTCHA Image
Vernieuwen
Vul de code die u links ziet hier in:


Terug