• Rabo Clubsupport | Rabobank lid? Steun De Vinken!

  6 okt 2020
 • Doe met ons mee! Als je een rabobank rekening hebt, wordt dan lid van de Rabobank en breng je stem op ons uit!

  Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coรถperatieve bank een deel van behaalde winst in lokale clubs en verenigingen. Met deze ondersteuning kunnen zij blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. Rabobank Rijn en Veenstromen stelt dit jaar โ‚ฌ 100.000,- beschikbaar. 

  Het uitbrengen van stemmen en de stemperiode

  Dit jaar is het voor rabobank rekeninghouders/leden mogelijk om te stemmen via de Rabobank-App of als je ingelogd bent op de website van Rabobank via deze link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober 2020. Als je ingelogd bent kun je jouw 5 stemmen verdelen over de deelnemende verenigingen. 

  Vul bij 'zoek op naam' naar De Vinken en bevestig deze met een 'vinkje' waarbij hopen dat we van jou het maximale aantal stemmen (2 van de 5) mogen ontvangen. Naast het uitbrengen van je stemmen op onze korfbalvereniging kan je nog op (minimaal) twee andere deelnemende clubs stemmen. Wij hopen dat je je andere stemmen aan de twee verenigingen op het sportpark de Molmhoek (S.V. Hertha (voetbal) en Stichting VLTV (tennis)) wil geven. Door samen op te trekken ondersteunen wij ook deze sportverenigingen om meer sportplezier in Vinkeveen te bewerkstelligen en ons gezamenlijk sportpark nog aantrekkelijker te maken voor jong en oud!

  Doel van de opbrengst

  De bijdrage van RaboClubSupport willen we graag gebruiken ten behoeve van verfraaiing van het sportcomplex, bankjes rondom de velden en andere door leden aangedragen ideeรซn.  

  Uitslag

  Bedankt namens Korfbalvereniging De Vinken en de door jou geselecteerde andere clubs!! Op 8 november 2020 worden de uitslagen bekend gemaakt.