Korfbalvereniging
De Vinken

Rabobank Clubsupport Stem NU


Rabobank Clubsupport Stem NU
Rabobank Clubsupport Stem NU
Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van de behaalde winst in lokale clubs en verenigingen. Met deze ondersteuning kunnen zij blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Lid worden
Leden van Rabobank Rijn en Veenstromen ontvingen eind september een brief met persoonlijke stemcode. Let wel: Om te kunnen stemmen dien je lid te zijn van de Rabobank. Het lidmaatschap is volledig kosteloos. Je hebt je IBAN-rekeningnummer, geboortedatum (boven de 12 jaar) en een geldig e-mailadres nodig om lid te worden. Om lid te worden van de Rabobank kan je naar deze website gaan : https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Het uitbrengen van stemmen en de stemperiode:
Van 27 september tot en met 11 oktober 2019 kunnen de stemmen uitgebracht worden. Ga in deze periode naar de website van de Rabobank en breng je stem uit: https://www.rabo-clubsupport.nl/rijn-en-veenstromen/stemmen. Vul bij 'zoek op naam' op de term 'De Vinken' en bevestig met jou persoonlijke stemcode de stemmen!

Doel van de opbrengst:
Rabobank Rijn en Veenstromen stelt dit jaar € 80.000,- beschikbaar. Zoals jullie weten is ons clubgebouw toe aan onder andere nieuwe kozijnen! De huidige staat van de kozijnen laat te wensen over. Het restaureren door middel van het opvullen van hout en nieuw schilderwerk is geen duurzame oplossing. De volledige opbrengst van deze spaaractie zal dan ook ten gunste komen van de verduurzaming van het clubgebouw.

Doe jij met ons mee, word dan lid van de Rabobank, als je een rekening hebt bij deze bank en breng je stem uit!

07-10-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors