• Ook veldseizoen afgelast: geen korfbal tot 1 juni

  24 mrt 2020
 • Na de verscherping van de maatregelen op 23 maart heeft ook het KNKV verdere maatregelen genomen. Dit betekent dat alle korfbalactiviteiten en competities tot 1 juni geschrapt zijn. Helaas dus geen sportactiviteiten meer tot 1 juni.

  Hieronder integraal het bericht (bron:KNKV):

  UPDATE 23 maart 22.15 uur

  De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

  Oproep: sluit deuren tot 1 juni

  Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

  Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie

  Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

  Update en FAQ

  KNKV-voorzitter Rob Meijer zal deze week nader ingaan op de impact van het coronavirus en de bijbehorende kabinetsmaatregelen op onze korfbalverenigingen. Verder verschijnt op KNKV.nl spoedig een FAQ-overzicht (door verenigingen veel gestelde vragen en de antwoorden hierop).