• Ook de senioren mogen weer de wei in!

  14 mei 2020
 • Nadat de jeugd weer het veld op mocht zijn nu, onder voorwaarden, ook de senioren aan de beurt om weer in de buitenlucht te mogen sporten. Ons streven is om dat vanaf 18 mei weer te doen. Achter de schermen is weer hard gewerkt om de trainingen zo snel mogelijk op te kunnen starten.

  Om te mogen trainen moeten we voldoen aan strikte richtlijnen van de gemeente en aan het sportprotocol van het KNKV. Conform deze richtlijnen heeft de TC in rap tempo weer een aangepast trainingsschema gemaakt. Daarnaast zijn er regels opgesteld m.b.t. halen, brengen, omgang en hygiëne. Inmiddels is het bestaande plan van aanpak gewzijgd en naar de gemeente gestuurd

  Op voorwaarde dat we ons aan de spelregels houden kunnen ook de senioren vanaf 18 mei weer het veld op. Alle maatregelen en het aangepaste trainingsschema vind je hier. 
  Let op: ook voor jeugdteams zijn de trainingstijden aangepast. Ook is een aantal maatregelen gewijzigd.

  Neem alle maatregelen goed door en leef ze na, zodat we veilig en vooral weer met veel plezier kunnen korfballen! De definitieve start van de trainingen worden door de trainers in de team app gecommuniceerd.