Korfbalvereniging
De Vinken

Ondanks weer en wind mooie verkoopdag


Ondanks weer en wind mooie verkoopdag
Ondanks weer en wind mooie verkoopdag
Wat een drukte zaterdagmorgen om half tien in de kantine. De jongste jeugd was in groten getale aanwezig voor de jaarlijkse verkoop van de agenda van Vinkeveen.

Alweer de zesde uitgave. Menig Vinkevener zat met smart te wachten op dit fraaie boekje vol met verhalen en foto’s van het vroegere Vinkeveen. Vol goede moed gingen ze op weg en ondanks een aantal pittige regenbuien, lieten ze zich niet ‘van de weg slaan’. Hulde, wat een kanjers!
Ook een pluim voor onze A-junioren. Tot vroeg in de middag waren ze onderweg en niet te stoppen. Maar ook de senioren, midwekers en Vinkenfitters, die wel aanwezig waren, trotseerden weer en wind en hielden het erg lang uit.

Al met al kunnen we ondanks de tegenvallende weersomstandigheden spreken van een ’mooie’ verkoopdag. Zo’n 600 agenda’s zijn we inmiddels kwijt en de ervaring leert dat er de komende weken nog heel wat agenda’s extra verkocht worden. Want het is nog lang geen 2020.

Weet je zelf nog iemand die een agenda wilt bestellen? Geef dit dan even door aan Jaco (06 27291849) of mail naar sponsorzaken@de-vinken.nl en geef de bestelling door. Elke agenda die we nu nog verkopen is pure winst voor De Vinken en die kunnen we goed gebruiken voor het clubgebouw.

Iedereen die geholpen heeft, bedankt!
02-11-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors