Korfbalvereniging
De Vinken

Nog steeds tweede


Nog steeds tweede
Nog steeds tweede
Ons eerste blijft op de tweede plaats. Afgelopen zaterdag trok ons vlaggenschip naar Limmen voor de terugwedstrijd tegen het plaatselijke Helios. Thuis werd ruim gewonnen (18-9), maar Helios is in deze competitie nog niet veilig.

De thuisploeg trof ook het eerst het gele plastic. Na een kwartier aftasten, het was intussen 3-3, namen wij evenwel het heft in handen. Via 4-7 en 5-10 ging de formatie van Dirk met een comfortabele 6-12 voorsprong de rust in. De Vinkeveense doelpunten waren van Rutger (2x), Jerom, Fenne (2x), Dorien (3x), Lieke, Gideon (2x) en Annick.
Ook in de tweede helft bleef het Suiteteam onbedreigd aan de leiding. Direct na rust viel de 6-13 (Kelvin) en doelpunten van Gideon, Lieke (2x), Dorien, Fenne en Kelvin brachten ons op een riante 13-19 voorsprong. In de slotfase mocht de thuisploeg nog driemaal scoren, maar de punten gingen terecht mee naar Vinkeveen.
Het eerste blijft hierdoor, met nog vier wedstrijden te gaan, in de race voor mogelijke promotie. Komende zaterdag komt rode lantaarndrager Triaz op bezoek. Aanvang 15.30 uur. Kom kijken!!


23-04-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors