• Nieuwe sponsor voor De Vinken 2 | De Vink

  24 sep 2020
 • De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie niet stilgezeten. Een van de inspanningen van met name Jos Voorbij (getipt door een aantal selectieleden, die daar wel eens kwamen) heeft geleid tot een mooie sponsor van ons 2e seniorenteam: Partycentrum De Vink.

  Partycentrum De Vink
  Bij het gloednieuwe partycentrum De Vink is heel veel mogelijk. De zeer sfeervol ingerichte ruimte aan de Herenweg is de perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft, een bruisend feest, een gezellige babyshower,  verjaardagsfeest of familiedag, interessante presentaties en cursussen of vergaderingen en stijlvolle ingetogen condoleance mogelijkheden.

  Kortom het stijlvol vormgegeven pand aan de Herenweg biedt nogal wat mogelijkheden. Tel daarbij op het enthousiasme van twee jonge Vinkeveense ondernemers Chris Langelaar (inderdaad โ€ฆ de zoon van Gert) en Ruben Versluis en het moge duidelijk zijn dat Vinkeveen er een mooie (feest)locatie bij heeft.

  Bewonderenswaardig is ook dat de twee jonge ondernemers deze stap hebben durven nemen tijdens de coronacrisis.

  De Vinken 2
  De komende vier jaar zal het mooie Vinklogo op het shirt prijken van ons tweede seniorenteam, dat grotendeels bestaat uit enthousiaste jonge korfballers. Vooralsnog heeft De Vinken twee nog geen punten behaald in de net begonnen competitie. Door de zware indeling (een klasse hoger รจn bij teams van gerenommeerde korfbalclubs) gingen de eerste wedstrijden verloren. Maar wie weet leveren de nieuwe shirts (รฉรฉn dezer dagen worden ze geleverd) alsnog de eerste punten op.

   

  Adresgegevens Partycentrum De Vink

  Herenweg 55 โ€“ 3645 DG Vinkeveen  - 06 634602770 โ€“ info@partycentrumdevink.nl - www.partycentrumdevink.nl