• Maar eigenlijk was het 6-15!

    27 nov 2023
  • We speelden uit tegen Fortissimo, het was onze eerste competitiewedstrijd. Ik dacht dat het niet heel makkelijk zou worden omdat ze vorig jaar best goed waren. We waren niet helemaal compleet. Lisa was er niet en Sanne heeft een blessure, waardoor ze niet de hele wedstrijd kan spelen. Daarom hadden we Noa en Lara mee om in te vallen.

    We begonnen na heel lang wachten omdat de wedstrijd voor ons uitliep. Toen we eindelijk mochten starten, waren we nog niet helemaal scherp. We maakten wat foutjes. Maar toen gingen we scoren. Stan opende de score, maar het werd snel 1-1. Gelukkig liepen we daarna uit door doelpunten van Stan en Huub. In de rust was het 3-6.

    In de tweede helft gingen we wel beter van start. We scoorden al heel snel. We liepen uit naar 3-9. Toen scoorde Fortissimo nog een keer maar wij ook. Door doelpunten van Stan en Mike liepen we verder uit naar 4-12. In de laatste aanval maakte Kjeld nog twee punten en Sanne kwam er nog even in. Ze scoorde ook een heel mooi doelpunt, maar toen moest ze er helaas al weer uit. De eindstand was uiteindelijk 6-15. De scheidsrechter heeft helaas 6-14 ingevuld, dat vind ik wel een beetje stom.

    In de middag waren we team van de week bij het eerste. Dat was super leuk. Aan het einde kregen we een mooie bal met alle handtekeningen.