Korfbalvereniging
De Vinken

Leuke wedstrijd voor 3


Leuke wedstrijd voor 3
Leuke wedstrijd voor 3
Na de nederlaag van vorige week waren we vandaag gebrand op een overwinning, ook omdat we de thuiswedstrijd tegen SDO 5 verloren.


Vandaag geen Coen en Peter. We vroegen ons af of de nieuw aangekochte sokken van Miranda, geluk zouden brengen. Ze zag er wel stoer uit......

Het was SDO dat de score opende, maar Marco antwoordde met een doelpunt van achter de korf, 1-1.
Weer SDO 2-1... Zou het weer zo' n wedstrijd worden...?
Een prima schot van Peter en de score was weer gelijk, 2-2. De goed spelende Pien benutte een slim schotje en we stonden voor het eerst op en voorsprong, 2-3. Dat Pascal een zuiver schot kan hebben liet hij al vrij snel zien en na een paar keer oefenen ging ie dus raak, 2-4. Het grootste gevaar van SDO kwam aan de kant van de heren. Aanvoerder Johan scoorde een afstandsschot, 3-5.

Een spannende, maar leuke fase brak aan en Miranda schoot raak, 4-6. En als zelfs Sonja gaat scoren kan je als tegenstander maar beter stoppen, 4-7. Maar SDO liet de spierballen zien en kwam gelijk, 7-7. Wilma draaide haar forse tegenstandster dol en scoorde een omdraaibal , 7-8. De ruststand is 8-8.

Het draaide goed en dan hoef je niet altijd te wisselen. Toch kwam Thera in het veld voor Pien en Reni voor Miranda. Wat tegen Atlantis niet gebeurde deden we nu wel: na rust scoren. Eerst in de persoon van Marco, 8-9. We gaven SDO nu al de genadeklap, want Thera deed nog een duit in het zakje door de 8-10 binnen te knallen. Wilma miste een kansje , maar Johan prikte hem er in de rebound in, 9-11.
Na een mooie actie van Pascal ging de doorloopbal raak, 9-12. De aanval daarna deed hij de actie dunnetjes over en weer zat de doorloopbal, 9-13. Ook Peter en Johan waren trefzeker en het werd 9-15. SDO werd weg geschoten. Door doelpunten van Pascal (2x), Sonja, Johan en Marco werd het 11-20.......


29-01-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors