Korfbalvereniging
De Vinken

Let op Indeling jeugdteams van de week


Let op Indeling jeugdteams van de week
Let op Indeling jeugdteams van de week
Kinderen, coaches en trainers van de Kangoeroes, de F-, E-, D- en C- teams,De zaalcompetitie gaat weer beginnen en dan is het gebruikelijk dat we bij de thuiswedstrijden van het eerste, een “team van de week” hebben. Elk team komt een keer aan de beurt.
In onderstaand schema zie je wanneer jouw team aan de beurt is.
15 dec. -D1
19 jan. -C1
2 febr. - E1
16 febr. - F2
16 maart- F1
30 maart - de kangoeroes

Elke wedstrijd begint om 15.30 (15.15 uur omgekleed aanwezig)
Als je aan de beurt bent is het de bedoeling dat je 15 minuten van te voren (voordat de wedstrijd van het eerste begint) aanwezig bent. Je hebt dan je korfbaltenue en je zaalschoenen aan.

Dan mag je aan je trainer of coach, die er dan ook bij is, vertellen met wie je “op wilt lopen”. Je gaat dan met diegene voor de wedstrijd begint “op lopen”. Jullie worden voorgesteld aan het publiek. Daarna kijk je met je team de wedstrijd van het eerste en in de rust mag je met je team schieten op een korf en krijg je iets lekkers, zodat je weer genoeg energie hebt om ze de tweede helft ook aan te moedigen.

Mocht je als kind verhinderd zijn, geef dat dan zo snel mogelijk aan je trainer/ coach door. En als je als trainer of coach verhinderd bent, wil je dan zelf voor vervanging zorgen (maar dit wel aan Ellen of Monique doorgeven, zodat wij weten wie dan het aanspreekpunt is)

Bij vragen spreek ons gerust aan.
Groeten van Monique Kroon en Ellen Stokhof


08-12-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors