Korfbalvereniging
De Vinken

Korfbalmasterz spelregelbewijs


Korfbalmasterz spelregelbewijs
Korfbalmasterz spelregelbewijs
Zoals al eerder aangekondigd is het met ingang van seizoen 2018 – 2019 verplicht om als speler in het bezit te zijn van een spelregelbewijs. Dit spelregelbewijs wordt behaald via de website korfbalmasterz.nl, waarop je als speler kan inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wanneer je als senior op 1 september 2018 niet in het bezit bent van het spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd. Daarnaast is het doel van de TC dat voor 1 september 2018 ook alle junioren hun spelregelbewijs hebben behaald.

Activeren en Inloggen
Op 4 mei is er vanuit sportlink een mail gegenereerd naar alle leden met een spelerskaart die per 1 september 2018 in de senioren- of juniorenleeftijd vallen. In deze mail zit een bijlage met daarin je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Deze zijn voor het activeren van jouw account op korfbalmasterz.nl; na het activeren van jouw account op korfbalmasterz is het mogelijk om in te loggen en je spelregelbewijs te halen.

Wat moet ik allemaal doen voor mijn spelregelbewijs?
Om het spelregelbewijs te halen, moet je eerst 5 levels doorlopen. Elk level heeft 10 vragen en je moet er telkens eentje meer goed hebben.
• bij level 1 moet je minstens 5 juiste antwoorden geven
• bij level 2 moet je minstens 6 juiste antwoorden geven
• bij level 3 moet je minstens 7 juiste antwoorden geven
• bij level 4 moet je minstens 8 juiste antwoorden geven
• bij level 5 moet je minstens 9 juiste antwoorden geven
Deze levels kan je net zo vaak doen totdat je deze hebt gehaald.

Wanneer alle levels zijn gehaald mag je de eindtoets doen. Deze bestaat uit 20 vragen waarvan je er minimaal 16 goed moet hebben waarna je officieel in het bezit bent van je spelregelbewijs. De eindtoets mag je echter maar 3x proberen, haal je dit niet neem dan contact op met Jelle Mul.

Alles bij elkaar kost dit best wat tijd, maar het is dan ook niet verplicht om alles in 1 run te maken, het is mogelijk om op een later moment het weer op te pakken en af te ronden.
Denk je: ik weet helemaal niks van korfbal (ik hoop van niet) en ga dat spelregelbewijs nooit halen zonder hulp. Wees niet bang, vanuit de TC wordt er binnenkort een avond georganiseerd waarinextra hulp wordt aangeboden. Daarnaast geven we als tip: probeer het eerst, de “levels” mag je oneindig vaak proberen dus er zijn geen consequenties als het niet in 1x lukt.

Zoals eerder genoemd: er is op 4 mei een mail uitgegaan naar alle senioren en junioren met hun activatie code en wachtwoord. Heb je deze mail niet ontvangen: neem dan contact op met Jelle Mul, mogelijk staat er geen juist email adres in het systeem of heb je een vrijstelling.
Ook voor andere vragen kan je altijd bij Jelle aankloppen.

Namens de Technische Commissie,
Jelle Mul
muljelle@gmail.com11-05-2018   |   Reacties: 1   |  reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors