• Het KNKV en de korfbalsport

 • Alles rondom de korfbalsport wordt georganiseerd door het KNKV, het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond. Op de website van het KNKV, www.knkv.nl, vind je dan ook alles wat er speelt rondom de korfbalsport.

  De sport zelf en alle verschillende competitievormen vind je op de pagina www.korfbal.nl. Hier vind je alle verschillende competities en vormen, maar ook de informatie rondom het Nederlands korfbalteam.

  De topkorfbalcompetitie in Nederland is de Korfbal League. Alle informatie over de korfbal leaguea vind je op, www.korfbal.nl/korfballeague. Naast alle informatie over de teams, de competitie en de uitslagen vind je hier ook diverse live streams van wedstrijden, die gespeeld worden en links naar samenvattingen van gespeelde wedstrijden.

  Het KNKV heeft ook een interactief digitaal magazine, waarin je al het laatste nieuws kunt vinden: magazine.knkv.nl

 • Je spreekbeurt houden over korfbal?

  Handig voor je spreekbeurt heeft de KNKV heel veel informatie verzameld in een korfbal spreekbeurt pakket. Je vindt hier bijvoorbeeld alle informatie over het ontstaan van korfbal, tips en weetjes, vragen voor je klasgenootjes en filmpjes van gave korfbal tricks. Snel kijken!

  https://www.knkv.nl/korfbal/spreekbeurtpakket