• KNKV App: updaten foto digitale spelerskaart

  5 sep 2021
 • Als speler, ouder of toeschouwer kun je alle wedstrijdzaken volgen via de KNKV App. Je vindt de App in de App store of Google Play. Als ouders/verzorger kun je in de App ook de gegevens van jouw kind beheren door een account aan te maken met hetzelfde e-mailadres als waar jouw kind mee is aangemeld bij De Vinken. Op deze manier heb je direct inzicht in de gegevens van jouw kind en heb je alle toegang tot actuele informatie.

  Updaten foto digitale spelerspas voor 11 september a.s.

  De App bevat o.a. een digitale pas. Met deze spelerspas zorgt het wedstrijdsecretariaat voor administratieve zaken rondom wedstrijden en scheidsrechters controleren met de app of de juiste spelers in het veld staan. Onderdeel van de pas is een foto. Recent kregen we bericht binnen dat we t/m 10 september a.s. de tijd hebben om nieuwe fotoโ€™s te uploaden in de App. Daarna is dat voor een aantal maanden niet meer mogelijk. 

  Aan alle senioren, en ouders/verzorgen van jeugdleden dan ook het vriendelijke verzoek om voor 11 september a.s. te controleren of er een foto in de app staat en indien nodig een foto toe te voegen of te updaten. Een aantal jeugdteams heeft op de valreep nog individuele profielfotoโ€™s gemaakt, zodat er voor de spelerskaart een duidelijk foto in Vinkenshirt in de App gezet kan worden. Deze zijn dan gedeeld in Team app. Is dat niet gelukt, dan is een andere duidelijke profielfoto of bijvoorbeeld een pasfoto ook prima te gebruiken.

  Via de link onderaan de pagina vind je een uitleg en instructie om de foto te uploaden of te wijzigen.

  Vragen? We helpen je graag!

  Lukt het niet de foto te wijzigen? Of heb je problemen met het vinden van de gegevens van jouw kind/kinderen? Laat het weten, dan helpen we je verder. Stuur dan even een berichtje naar:

  Eric Kortz: internezaken@de-vinken.nl of Jelle Mul: muljelle@gmail.com

  Download instructie voor uploaden van foto's