Korfbalvereniging
De Vinken

Kledinglijn De Vinken


Kledinglijn De Vinken
Kledinglijn De Vinken
Sinds september 2016 hebben we een vernieuwde kledinglijn van De Vinken.. Prachtige, sportieve en lekker zittende kleding, die bovendien een goede kwaliteit heeft.

Oud en nieuw door elkaar?
De nieuwe rokjes, broekjes en trainingspakken combineren uitstekend met de huidige “oude” shirtjes. Het is de bedoeling dat, indien nodig of van toepassing, de nieuwe shirtjes verder hun intrede doen in de vereniging.

Wat kost het?
De broekjes kosten € 12,50. Voor een rokje betaal je € 29,95. Een trainingsbroek kost € 29,95 en een bijbehorend jack € 30,00, beide zijn los te bestellen. Wil je net als het eerste en tweede een inschietshirt in de kleuren zwart met wit dan kost dat € 22,95. Bij veel items kun je ook zelf nog een bedrukking op het artikel laten aanbrengen, bijvoorbeeld je naam. Tenslotte terug van weggeweest: sporttas medium model € 29,95, large model € 32,95. En geheel nieuw item is de Transit rugtas en bedraagt € 22,95.

Nieuwe kleding online te bestellen in de webshop.
De kleding c.q. tassen die je via deze site besteld, zijn allen voorzien van het Vinkenlogo. De gebruikelijke levertermijn is normaliter binnen een week. Neem gerust een kijkje op de site en je ziet de mogelijkheden. Wij willen nog eens extra benadrukken dat wij niemand iets willen verplichten. Een bestelling in de webshop is geheel vrijblijvend.
De nieuwe kledinglijn, in de bekende Vinkenclubkleuren blauw en wit, kan besteld worden via de webshop.


09-02-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors